Beet It Sport, Nitrate 3000 - 250 ml.

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beet It
Varenummer: 20505

Beet It Sport, Nitrate 3000 - 250 ml.

Beet It Sport - 250 ml - 3000 mg nitrat - 7 serveringer.

En billigere måde at indtage din Beet It Sport.

Du får 3000 mg nitrate, i en super size flaske, hvilket svarer til 7 almindelige shots. Denne version er mere koncentreret end singelshot beet it. Den kan holde sig i køleskabet i 21 dage efter åbning.

Du skal så selv dosere det i 7 shots.

Få et stamina (udholdenheds) boost på en smart og nem måde med den nyudviklede Beet It SPORT shot. Efter at BEET IT mærket blev etableret som en fast favorit af den internationale sportselite, bliver nu SPORT shottet stærkt anbefalet af nogle af Storbritanniens førende sportsfolk og ernæringseksperter.

Beet It SPORT Stamina rødbede Shot har et nitratindhold 0,4 g pr 7cl skud, som er den maksimale dosis af nitrat i den mindst mulige væske. Ved at finde ikke-økologiske partier af rødbeder, har den engelske producent kunnet forhøje nitratindholdet istedet for at tilføje kunstig nitrat, uden at formindske skuddets naturlige egenskaber. Beet It SPORT shottet giver dig ekstra kant ved at øge iltoptagelsen, fremskynde restitutionen samt øge udholdenheden med op til 15-20%!

Din sikkerhed: Ingen problemer i forhold til dopinglisten
Produktet bærer logoet for ”Informed Sport”, som er en organisation, der tester produkter for at give sikkerhed for, at sportsfolk ikke vil risikere at blive taget i en dopingkontrol, som følge af brug af produktet.

Produktet er produceret på baggrund af en videnskabelig rapport som afslørede, at rødbedejuice kan forbedre de sportslige resultater med 16%. Rapporten blev offentliggjort i august 2009 og ledet af University of Exeter og medforfatter af UK sportsvidenskabsmand prof. Andy Jones.


Det anbefales, at BEET IT SPORT shot indtages 1-12 timer før konkurrencer/løb. Nogle af de eliteatleter, som arbejder sammen med producenten, indtager shottet dagligt i 1-2 uger før de skal præstere.


Ingredienser: Økologisk (UK5) knust rødbede (90%), pressede 
gulerødder og ingefær (10%).


Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beet It
Varenummer: 20505

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.