LongoVital Multivitaminer

LongoVital har i snart 50 år været et af danskernes foretrukne kosttilskud – og med god grund! LongoVital er den unikke kombination af natur og videnskab, der giver dig muligheden for et dagligt kosttilskud af vitale urter, vitaminer og mineraler.

Hvad er LongoVital? | Populære multivitaminer fra LongoVital

Hvad er LongoVital?

LongoVital har i flere årtier arbejdet for at skabe gode, veldokumenterede produkter fyldt med næringsstoffer. I det store sortiment finder du et væld af målrettede produkter - bl.a. Longo Vital Feminin, Longo Vital Vegan og meget mere. Fælles for alle varianterne er de 6 nøje udvalgte urter, der sammensat med vitaminer kan bidrage til at mindske træthed og vedligeholde immunsystemet. 


LongoVital multivitaminer til lige netop dig

De særlige multivitaminer findes i mange varianter. Bliv klogere på nogle af de mest populære udgaver her eller læs mere på det enkelte produkt.

LongoVital 50+

Longo Vital50+ er et komplet kosttilskud med stimulerende urter samt de vigtigste mineraler og vitaminer. I multivitaminet finder du bl.a. et øget indhold af Vitamin B6, B12, Vitamin og folat i forhold til den almindelige LongoVital Multivitamin. Alle disse ingredienser bidrager til immunforsvarets normale funktion, mens calcium bidrager til vedligeholdelsen af normale knogler og tænder. Med LongoVital 50+ får du altså et ekstra boost af vitaminer og mineraler. 

LongoVital Energi

LongoVital Energi indeholder de 6 gennemtestede urter, som benyttes i alle LongoVitals kosttilskud. Derudover finder du Ginseng, som er en af de ældste planterødder i Østasien. Den berømte rod indgår i mange østasiatiske traditioner og bidrager til at mindske udmattelser. 

LongoVital Aktiv

Når din krop bliver fysisk presset, kræver det den rette kost og næringsstoffer for at kunne præstere. LongoVital Aktiv er specielt udviklet mænd og kvinder, der dyrker sport og har en aktiv livsstil. I kosttilskuddet finder du bl.a. C-vitamin, der bidrager til en normal dannelse af kollagen samt til at mindske træthed og udmattelse. Derudover finder du zink, jern, kobber og mangan foruden et væld af andre vitaminer. pil til toppen med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.