LongoVital

Longo Vital - Fra Naturens Laboratorium

Læs mere om LongoVital lige her.

12 Produkt(er)

LongoVital- fra naturens laboratorium

LongoVital har i snart 50 år været et af danskernes foretrukne kosttilskud – og med god grund! LongoVital er den unikke kombination af natur og videnskab, der giver dig muligheden for et dagligt kosttilskud af vitale urter, vitaminer og mineraler.

Naturen har altid været en stor kilde til viden og inspiration for os mennesker, og det var også naturen, der i 1974 inspirerede Flemming Nørgaard til at udvikle det, vi i dag kender som LongoVital. Dengang, som nu, kombinerer LongoVital det naturlige med moderne viden og udvikling og skubber dermed hele tiden grænserne for, hvad de kan tilbyde dig i et kosttilskud. Egentlig handler det bare om sund fornuft: De tager udgangspunkt i ingredienser fra naturen, tilsætter videnskab og pakker det hele i en emballage, hvor der er anvendt 48 % genanvendt plast.

Kosttilskud med vitaminer og urter

Grundstenen i LongoVital er seks nøje udvalgte urter, som er rosmarinblad, paprika, græskarkerner, pebermynteblad, røllikeblomst og hvidtjørnsblad og -blomst, der er kombineret med vitale vitaminer og mineraler.

LongoVital Classic består bl.a. af vitaminerne A, B6, C og D, som bidrager til immunsystemets normale funktion, mens riboflavin, vitamin B6, niacin og pantothensyre bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Disse vigtige vitaminer er kombineret med den unikke LongoVital-blanding af urterne rosmarinblad, paprika, græskarkerner, pebermynteblad, røllikeblomst og hvidtjørnsblad og -blomst.

LongoVital er netop til for dig

I sortimentet af LongoVital kosttilskud finder du bl.a. LongoVital Feminin, der er udviklet specielt til kvinder grundet dens høje indhold af jern. Derudover findes LongoVital Aktiv til dig, der ønsker et tilskud, som kan bidrage til at vedligeholde immunforsvarets funktion under samt efter intensiv fysisk træning. LongoVital Collagen er et kosttilskud i tabletform med OvordermTM æggeskalsmembran, der naturligt indeholder kollagen og hyaluronsyre.

Og der findes langt flere tilpassede varianter til netop dig.
 
Her hos Med24.dk finder du vores udvalg af LongoVitals veludviklede kosttilskud. Vi har udvalgt produkterne nøje for netop at kunne tilbyde dig produkter af høj kvalitet. Produkterne fås som altid til skarpe priser samt til enhver sjæl og behov. Vi tilbyder desuden muligheden for at opnå gratis fragt og dag til dag-levering!

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.