Natur-Drogeriet Tranebær kapsler 500 mg - 90 kap

1
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 7041

Natur-Drogeriet Tranebær kapsler 500 mg - 90 kap

Dette natur-kosttilskud er fra Natur-Drogeriets Phyto-serie og indeholder 90 kapsler med 500mg tranebærkoncentrat i hver. 

Tranebær findes forskellige steder i verden, og alt afhængigt af voksestedet kan tranebær stamme fra forskellige plantearter. Dog er den mest udbredte art imidlertid Vaccinium macrocarpon, som stammer fra Nordamerika, hvor de indfødte på et meget tidligt tidspunkt blev bekendt med tranebærs gode egenskaber.

De små røde bær er her lavet til et koncentrat - der går 25kg friske bær til 1kg bærsaft. Ved hjælp af de praktiske kapsler bliver det super let at få gavn af bærrets gavnlige effekter på en naturlig måde! 

Dosering

Den anbefalede dosis af Tranebærkapslerne er 1-2 kapsler, 3 gange om dagen. 

Tag tilskuddet før eller sammen med et måltid. Har du også svært ved at synke kapslerne hele? Så kan du sagtens bryde kapslerne op og putte dem i vand, smoothie, saft, skyr, yoghurt eller lignende. 

Indhold: 90 kapsler 

3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Tranebærsaftkoncentrat

1,5

g

-

- svarende til tranebær

37,5

g

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Tranebærsaftkoncentrat (Vaccinium macrocarpon Aiton), Oksegelatine (kapsel), Antiklumpningsmiddel (magnesiumhydroxid, tricalciumfosfat), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 7041

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.