NDS Probiotic Panda 2 - 7 - 200 g

NDS Probiotic Panda 2 - 7 - 200 g
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 44136

NDS Probiotic Panda-2 - Probiotikatilskud tilsat 7 nøje udvalgte mælkesyrebakteriestammer

NDS er specialister inden for probiotika-kosttilskud - Probiotic Panda-2 bidrager med gode og gavnlige tarmbakterier til din krop på den mest naturlige måde. Produktet bidrager til at opretholde en normal fordøjelse og et optimalt tarmsystem.

NDS fremstiller sine produkter gennem en helt unik BioAktiv-teknologi, som indebærer, at nutrienter hentes direkte fra planter, inden de tilføres din krop. Deres mål er, at fremstille de mest naturidentiske produkter, så kroppen ved, hvad den får. På den måde har deres kosttilskud en højere optagelighed, da kroppen genkender de naturlige stoffer, den tilføres. For at få de mest naturtro produkter, er ingredienserne ikke gensplejsede og indeholder ikke kemiske eller syntetiske tilsætningsstoffer.

Det er vigtigt at opretholde et sundt tarmsystem med god tarmflora for at kunne optage så mange nutrienter fra kosten som muligt.

Probiotic Panda:
Dette kosttilskud bidrager til tarmsystemet og immunforsvaret. Pulveret er tilsat 7 nøje udvalgte bakteriestammer, og 1 tsk. produkt kan indeholde op til 15.000.000.000 bakterier.

Dosering og anvendelse

Den anbefalede daglige tilførsel for voksne og børn er 1 teskefuld.

Kosttilskuddet er i pulverform, og aktiveres ved hjælp af vand. Bland 1 tsk. af produktet op med vand i et glas (ikke iskoldt) og lad det stå i 15 minutter, inden det indtages. Probiotic Panda virker bedst på tom mave og du kan derfor med fordel tage det inden sengetid.

Prøv også Probiotic Panda 1 med blot 5 bakteriestammer.


Indhold: 200 gram.

Ingredienser:

risstivelse, Maltodextrin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), Enzymer (amylase), Udvalgte bakteriestammer:, B.lactis, B.longum, B.infantis, L.acidophilus, L.casei, L.salivarius, L.lactis

Oprindelsesland: England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
Indgår i kategorierne
Probiotika - Mælkesyrebakterier

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.