NDS Probiotic Panda 2-7 - 200 g.

1
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 44136

NDS Probiotic Panda-2 - Probiotikatilskud tilsat 7 nøje udvalgte mælkesyrebakteriestammer

NDS Probiotic Panda-2 indeholder 7 gode og gavnlige tarmbakterier-stammer, som bidrager til at opretholde en normal fordøjelse og et optimalt tarmsystem. Det er vigtigt at opretholde et sundt tarmsystem med god tarmflora for at kunne optage så mange nutrienter fra kosten som muligt. 1 tsk. produkt kan indeholde op til 15.000.000.000 bakterier. 

NDS fremstiller sine produkter gennem en helt unik BioAktiv-teknologi, som indebærer, at nutrienter hentes direkte fra planter, inden de tilføres din krop. Deres mål er, at fremstille de mest naturidentiske produkter, så kroppen ved, hvad den får. På den måde har deres kosttilskud en højere optagelighed, da kroppen genkender de naturlige stoffer, den tilføres. For at få de mest naturtro produkter, er ingredienserne ikke gensplejsede og indeholder ikke kemiske eller syntetiske tilsætningsstoffer.

Egenskaber:

  • Kosttilskud med 7 udvalgte mælkesyrebakteriestammer
  • Tarmbakterier som opretholder en normal fordøjelse og et optimalt tarmsystem
  • En god tarmflora kan optage mange nutrienter fra kosten
  • Høj optagelighed
  • Smagsneutralt

Dosering og anvendelse

Voksne og børn:
Den anbefalede dosis er 1 teskefuld dagligt. Kosttilskuddet er i pulverform, og aktiveres ved hjælp af vand. Bland 1 tsk. af produktet op med vand i et glas (ikke iskoldt) og lad det stå i 15 minutter, inden det indtages. Probiotic Panda virker bedst på tom mave og du kan derfor med fordel tage det inden sengetid eller som det første om morgenen.


Indhold
200 g.

Ingredienser:

Risstivelse, Maltodextrin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), Enzymer (amylase), Udvalgte bakteriestammer:, B.lactis, B.longum, B.infantis, L.acidophilus, L.casei, L.salivarius, L.lactis

Oprindelsesland: England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 44136

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.