NDS Probiotic Classic 10, Tarmflora - 200 g.

1
(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 3830

NDS Probiotic Classic 10 - Gavnlige tarmflorabakterier i pulverform til din maves velvære

NDS Probiotic Classic 10 er en del af NDS' mælkesyrebakterie-serie, som bidrager til at genoprette den naturlige balance i tarmen. NDS er specialister i probiotika, og stræber efter at fremstille produkter af aller højeste kvalitet, så naturligt som muligt. NDS' produkter er fri for kemiske og syntetiske stoffer, så din maves balance opretholdes efter naturens principper. Produktet er fremstillet ved hjælp af en unik BioAktiv teknologi. 

I Probiotic Classic 10 får du 20 milliarder CFU fra 15 nøje udvalgte bakteriestammer, der bidrager til en optimal fordøjelse hos hele familien. Den milde og vaniljeagtige smag gør, at NDS Probiotic også kan gives til dine børn, uden de får en grim smag i munden.

Om NDS:

Det familieejede firma NDS har gennem mere end 20 år fremstillet de bedste og mest naturidentiske kosttilskud, vitaminer, mineraler og probiotika. NDS står for Nutrient Delivery System - naturens eget leveringssystem direkte til din krop. NDS går op i at producere tilskud, der er så tæt på naturen som muligt, og derfor indeholder deres produkter ingen syntetiske og kemiske stoffer. 

NDS sørger for, at det kun er produkter af aller højeste kvalitet, der gives videre til dig. På denne måde bliver kroppen ikke tilført stoffer som den ikke kender, og kan i stedet let optage de gavnlige bakterier. 

Egenskaber:

  • Bidrager til at opretholde en afbalanceret tarmflora
  • Skånsom mod maven
  • Uden kemiske tilsætningsstoffer
  • Høj optagelse og udnyttelse
  • Virker i lang tid
  • Vegetarisk

Dosering og anvendelse:

Prøv NDS Probiotic Classic 10 i 2-4 uger inden du skal ud og rejse, for at undgå rejsediarré. Du kan også medbringe Probiotic på ferien, så du gennem hele ferien får en ekstra tilførsel af gode tarmflorabakterier.

Den anbefalede daglige dosis er 1 tsk. NDS Probiotic Classic 10 skal opløses i vand. Inden sengetid opløser du 1 teskefuld Probiotic i et lille glas med lunkent vand og rører rundt. Lad blandingen stå i 15 minutter inden du drikker det. Produktet virker bedst, hvis det indtages på tom mave.


Indhold:
200 g.

Ingredienser:

Majsstivelse, Maltodextrin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), Inulin, FOS (fructooligosaccharider), Enzymer (amylase), Vaniljepulver, Udvalgte bakteriestammer:, B.infantis, B.longum, B.bifidum, B.lactis, B. longum M/1536, L.acidophilus, L.paracasei, L.plantarum, L.salivarius, Lc. lactis, L.rhamnosus XD/011, L.acidophilusXD015, B.lactis XD/071, B.lactis XD/191, L.rhamnosus GG/019

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 3830

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.