NDS Probiotic Classic 10, Tarmflora - 200 g

NDS Probiotic Classic 10, Tarmflora - 200 g
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 3830

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

NDS Probiotic Classic 10 - Gavnlige tarmflorabakterier i pulverform til din maves velvære

Med NDS Probiotic Classic 10 får du 10 nøje udvalgte mælkesyrerbakterier i pulverform, som giver dig og din familie en sund fordøjelse. Den milde og vaniljeagtige smag gør, at NDS Probiotic også kan gives til dine børn uden de får en grim smag i munden.

Det er ærgerligt at få sin ferie ødelagt af for eksempel rejsediarré. Derfor er det en god idé at forberede maven på bedste vis, så den er klar til at modstå de fremmede bakterier, der findes i mad, drikke og badevand på ferien. Prøv NDS Probiotic Classic 10 i 2-4 uger inden afrejse og få styrket din fordøjelses vigtige, gavnlige flora.

Du kan også med fordel medbringe Probiotic på ferien, så du gennem hele ferien får ekstra af de gode tarmflorabakterier. Dermed mindsker du risikoen for feriemave, og du kan i stedet blot slappe af.

Fordele ved NDS Probiotic Classic 10:

  • Styrker mavens gavnlige tarmflora
  • Skånsom mod maven
  • Uden kemiske tilsætningsstoffer
  • Høj optagelse og udnyttelse
  • Virker i lang tid
  • Vegetarisk

Dosering
NDS Probiotic Classic 10 skal opløses i vand. Inden sengetid opløser du 1 teskefuld Probiotic i et lille glas med lunkent vand og rører rundt. Lad blandingen stå i 15 minutter inden du drikker det.

Info
Opbevares tørt og utilgængeligt for børn. Bør kun efter samråd med læge eller kvalificeret terapeut indtages af gravide og børn under 1 år.

Kosttilskud bør ikke erstatte varieret kost. Dagsdosis bør ikke overskrides. 1 teskefuld indeholder mere end 5 milliarder bakterier.

Ingredienser:

B.infantis, B.longum, B.bifidum, B.lactis, B.longum M/1536, L.acidophilus, L.paracasei, L.plantarum, L.salivarius, Lc.lactis i et komplex af majsstivelse, L.rhamnosus XD/011, L.acodophilus XD/015, B.lactis XD/071, B.lactis XD/191 i et kompleks af FOS, Inulin, Maltodextrin, Majsstivelse, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), Enzymer (amylase) og vaniljesmag

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.