NDS Probiotic Classic 10-Tarmflora - 100 g.

1
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 3831

NDS Probiotic Classic 10 - Udvalgte tarmflorabakterier som bidrager til mavens velvære

Probiotic Classic 10 fra NDS' mælkesyrebakterie-serie, bidrager til at genoprette den naturlige balance i tarmen. I Probiotic Classic 10 får du i pulverform 20 milliarder CFU fra 15 nøje udvalgte bakteriestammer, der bidrager til at give både dig og din familie en normal fordøjelse efter ubalance i maven. Den tilsatte milde vaniljesmag gør, at NDS Probiotic ikke har en grim smag i munden, og er især praktisk hvis dit barn også skal bruge produktet.

Produktet er fremstillet ved hjælp af en unik BioAktiv teknologi, da NDS går op i at fremstille de mest naturtro produkter, så din mave gavnes naturligt, uden syntetiske og kemiske tilsætningsstoffer. NDS' probiotika er af højeste kvalitet og så naturidentiske, som de kan blive. 

Om NDS

Det familieejede firma NDS har gennem mere end 20 år fremstillet de mest naturidentiske kosttilskud, vitaminer og mineraler i højeste kvalitet. NDS står for Nutrient Delivery System - naturens eget leveringssystem direkte til din krop. NDS går op i, at producere tilskud der er så tæt på naturen som muligt, og derfor indeholder deres vitaminer og mineraler ingen syntetiske og kemiske stoffer. 

NDS sørger for, at det kun er de bedste produkter, der gives videre til dig. 

Egenskaber:

  • Skånsom mod maven
  • Bidrager til at afbalancere tarmfloraen
  • Høj optagelse og udnyttelse
  • Benytter naturens eget leveringssystem
  • Uden kemiske tilsætningsstoffer
  • Virker i lang tid
  • Vegansk

Dosering og anvendelse:

Tag NDS Probiotic Classic 10 i 2-4 uger inden du skal ud og rejse, for at gøre maven klar til fremmede bakterier.

Den anbefalede daglige dosis er 1 tsk. som skal opløses i vand. Inden sengetid kan du med fordel opløse 1 teskefuld Probiotic i et lille glas med lunkent vand som røres rundt i. Lad blandingen stå i 15 minutter inden du drikker det. Produktet virker bedst, hvis det indtages på tom mave. 


Indhold:
100 g.

Ingredienser:

Majsstivelse, Maltodextrin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), Inulin, FOS (fructooligosaccharider), Enzymer (amylase), Vaniljepulver, Udvalgte bakteriestammer:, B.infantis, B.longum, B.bifidum, B.lactis, B. longum M/1536, L.acidophilus, L.paracasei, L.plantarum, L.salivarius, Lc. lactis, L.rhamnosus XD/011, L.acidophilusXD015, B.lactis XD/071, B.lactis XD/191

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 3831

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.