SkinQ - Micro-Collagen Complex - 500 ml

1
1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra SkinQ - Advanced Beauty
Varenummer: 43038

SkinQ - Micro-Collagen Complex kollagenshots er baseret på højkvalitets marinekollagen

Micro-Collagen Complex indeholder 7.200 mg hydrolyseret marinekollagen i hvert eneste velsmagende shot. Et dagligt shot gør huden mere spændstig og fugtmættet, det er samtidig et af de få produkter der kombinerer hyaluronsyre og silica med højkvalitets kollagenpeptider i et enkelt shot. Med en molekylevægt på kun 2000 Dalton opnår kroppen maksimal optagelse og derfor mærkes resultaterne efter få uger ved reducerede rynker og fine linjer. 

Huden består hovedsageligt at kollagen, fra midt-tyverne falder kroppens egenproduktion hvert eneste år hvilket resulterer i mere slap og rynket hud, det er derfor essentielt for en god hudplejerutine at indtage kollagen for at hjælpe kroppen med at booste kollagenniveauet.

100% naturlige ingredienser og den største mængde kollagenpeptider i et enkelt shot

Hvis du vil kombinere den fugtmættende effekt af hyaluronsyre med de hudstyrkende effekter fra marinekollagen på én gang uden besvær og med en smag af frugt, så er Micro-Collagen Complex en luksus der er værd at prøve. 

Hyaluronsyre er en af naturens stærkeste fugtbindende produkter, og er en naturlig del af kroppen, med tiden falder kroppens naturlige produktion hvilket gør at huden ikke bliver holdt lige så fugtmættet. I Micro-Collagen Complex er der 36mg vegansk hyaluronsyre i hvert shot, kombineret med kollagen har det en anti-ageing effekt der skal opleves.

Kollagen, hyaluronsyre og Silica og meget, meget mere samlet i et velsmagende kollagenshot

Hver flaske Micro-Collagen Complex indeholder 28 velsmagende shots med en behagelig frisk smag af eksotiske frugter. 

For at kroppen kan give os de resultater vi gerne vil have af kollagen, er det vigtigt for os at have de rigtige vitaminer som C-vitamin, Biotin og de andre B-vitaminer, alt sammen en del af hvert eneste shot Micro-Collagen Complex. 

Hvert shot indeholder:

  • 7.200 mg hydrolyseret marinekollagen
  • 36 mg vegansk hyaluronsyre
  • Vitamin C, B5, B6, Biotin og B12
  • Kobber og silica

Micro-Collagen Complex er lavet I Sverige af de bedste ingredienser, kollagenpeptiderne er lavet på ferskvandsfiskene Tilapia og Pangasius og har en molekylevægt på kun 2000 Dalton som er udtryk for letoptageligheden i kroppen, og er den laveste man finder på markedet.

100% naturlig smag og farve. Indeholder desuden ikke hvede, gluten, soja, æg, nødder eller mejeriprodukter.

Dosering og anvendelse:

Voksne: 1 shot om dagen. 
Rystes godt før brug. 

Micro-Collagen Complex bør opbevares køligt og under 25 grader - det kan med fordel opbevares i køleskab og dermed nydes kold.


Indhold:
500 ml

1 shot av 18 ml inneholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Hydrolyseret Kollagen Type 1 og 3

7.200

mg

-

Hyaluronsyre (Vegansk, natriumhyaluronat)

36

mg

-

Vitamin C (L-askorbinsyre)

86

mg

108%

Vitamin B5 (Pantotenat)

4

mg

60%

Vitamin B6 (Pyridoxin HCL)

0,7

mg

51%

Vitamin B7 (biotin)

3.600

µg

7200%

Vitamin B12 (methylcobalamin)

17

µg

691%

Kobber

0,7

mg

72%

Silica

5

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Multifiltreret vand, Hydrolyseret kollagen type 1 & 3 (Pure Peptid hydrolyseret kollagen type 1 & 3 indeholder aminosyrerne: L-glycin, L-prolin, L-alanin, L-hydroxyprolin, L-glutaminsyre, L- arginin, L-asparaginsyre, L-serin, L-lysin, L-leucin, L-valin, L-threonin, L-phenylalanin, L-isoleucin, L-hydroxylysin, L-methionin, L-histidin, L-tyrosin , L-cystein), Naturlig fruktsaftblanding fra konsentrater; appelsin, eple, mandarin, guava, papaya, lime, mango, ananas, drue, Sødestof (krystallinsk fruktose), L-ascorbinsyre, Hydrogenated Coco-Glycerides, Silikondioxid, D-biotin, D-calciumpantothenat, Naturlig smag (naturlig jordbær), Emulgator (xanthangummi), Naturlig farve (rødbeder), Friskhedskonserver (kaliumsorbat, natriumbenzoat), Pyridoxin HCl, Kobbergluconat, Friskhedskonserver (æblesyre, citronsyre), Søtstoff: stevia (steviolglycosider), Methylcobalamin

Oprindelsesland: Sverige
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra SkinQ - Advanced Beauty
Varenummer: 43038

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.