SKINGAIN plus - 30 sticks

1
1
1
1
Se alle produkter fra AcuPharma & Skingain
Varenummer: 37854

Skingain Plus til naturlig dannelse af kollagen og med en frisk smag af lemon

SKINGAIN plus er et produkt der bidrager til naturlig dannelse af kollagen, som holder hud, sener, led, muskler smidige og mindsker tegn på hudens ældning. Produktet har en unik patenteret blanding af type I kollagen (PeptanTM) og type II-collagen (CARTIDEA®), samt vitamin C, hyaluronsyre og antioxidanten pycnogenol.

Jo ældre vi bliver, jo mere mister huden dens biologiske evne producere kollagen og elastin. Og det er netop kollagen og elastin der gør, at huden er elastisk og ser stram ud. Den nedsatte produktion, gør huden tyndere og mere slap, blodkarrene bliver også mindre - og alt i alt vil huden syne mere bleg og kedelig.

Med SKINGAIN plus fugter du din hud, øger hudens elasticitet samt giver huden form og volume.

De aktive ingredienser i SKINGAIN plus:

  • Type 1 kollagen (Peptan TM), som er en ren, naturlig hydrolyseret type I kollagen peptid, der er baseret på en sekvens, der findes naturligt i dermis. Dermis kaldes også "læderhuden" og består af et tæt vævet bindevæv, der giver huden styrke og elasticitet.
  • Type 2 kollagen (Cartidea), en hydrolyseret type II kollagen fremstillet af brusk fra fisk og som indeholder alle de vigtigste ingredienser til en frisk og smuk hud.
  • Vitamin C, der bidrager til hudens dannelse af kollagen. Kollagen har betydning for en normalt fungerende hud og normalt fungerende brusk. Desuden bidrager C- vitamin også til immunsystemets normale funktion.
  • Pycnogenol, en stærk antioxidant, der fugter din hud, øger elasticiteten i huden samt reducerer pigmenteringen, hvilket giver en mere jævn og skinnende hud.
  • Hyaluronsyre, der virker som et "smøremiddel". Det giver huden form og volumen, samtidig med det øger evnen til at holde på fugten i huden.

Dosering og anvendelse:

1-2 portioner (sticks) pr. dag.

Tøm posens indhold i et glas vand, tilsæt 150 – 200 ml vand. Rør godt til pulveret er opløst. Pulveret kan også tilsættes en varm drik, smoothie, grød eller andet mad.


Indhold:
30 sticks

1 stick indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Type 1 kollagen

4783

mg

-

Type 2 kollagen

287

mg

-

Vitamin C

100

mg

125%

Pycnogenol

50

mg

-

Hyaluronsyre

13

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Hydrolyseret kollagen I (fra kohud), Hydrolyseret kollagen II (fra fisk), Surhedsregulerende middel (citronsyre), Aromaer (lime & citron (naturlig aroma)), Ascorbinsyre (C-vitamin), antiklumpningsmiddel (magnesiumstearat & kiseldioxid), Fyrrebarkekstrakt (Pycnogenol)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra AcuPharma & Skingain
Varenummer: 37854

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.