New Nordic Gurkemeje - 30 tabl.

New Nordic Gurkemeje - 30 tabl.
Se alle produkter fra New Nordic
Varenummer: 37728

New Nordic Gurkemeje bidrager til normal fungerende led

Gurkemeje fra New Nordic er et kosttilskud i tabletform, som er produceret med særligt fokus på dig, som ønsker hjælp til at bevare en fleksibel ledfunktion og god mobilitet. Tabletterne indeholder ekstrakt fra gurkemeje, som fremstilles af en rod fra en urtelignende staude fra ingefærfamilien. Den stammer oprindeligt fra Sydøstasien, hvor den i årtusinder er blevet anvendt som krydderi. Gurkemeje har et naturligt indhold af det aktive stof, curcumin, som har antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber.

New Nordic Gurkemeje er glutenfri og kan sikkert tages af folk med intolerance over for gluten. Den er desuden velegnet for veganere, da den er helt fri for mælkeprodukter og ikke indeholder produkter fra dyr.

Dosering:

Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende eller børn under 11 år.

Opbevaring:
Bør opbevares uden for små børns rækkevidde.

Indhold: 30 tabletter

1 tyggetablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Gurkemeje ekstrakt (Curcuma longa L.) 500 mg -
Sort peber ekstrakt (piper nigrum L.) standardiseret til 40% piperin 10 mg -
Ingredienser:

Gurkemeje ekstrakt (Curcuma longa L.), fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumphosphat, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), Sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.), Kartoffelstivelse, overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerin), Overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerol), Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.