Gurkemeje

Gurkemeje er et uundværligt krydderi i karry, der er i familie med ingefær og en god måde at tilføje smag og farve til dine opskrifter. Den gullige rod har en længe været populær i Indien, og i Danmark bliver roden også mere og mere populær - både som kosttilskud og i opskrifter. Hop ned og læs mere om gurkemeje her!

Bliv klogere på gurkemejes historie

Gurkemeje (Curcuma Longa) er en rodplante med en strålende orange farve indeni. Roden er i familie med ingefærplanten og de to krydderier optræder ofte sammen i kosttilskud og diverse drikke - fx. ingefærshots med gurkemeje. Planten er blevet handlet og byttet i flere tusind år og kendskabet til planten går mere end 4000 år tilbage. Dens oprindelse menes at være Sydøstasien, men på grund af plantens alder og udbredelse, er det svært at præcisere dette yderligere. 

Dog er der mange, som mener, at Indien er plantens oprindelsesland. Det er også Indien, som i dag står for op til 90 procent af produktionen af krydderiet. Inderne anvender også gurkemeje i en masse forskellige opskrifter, bl.a. i den populære indiske kyllingeret Chicken Tikka Masala. Så har du lyst til at hoppe i køkkenet og prøve de mange lækre opskrifter med gurkemeje, kan du finde det skønne krydderi her!

Pil til toppen

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?