SylliFlor Calcium - 250 g

1
Se alle produkter fra SylliFlor
Varenummer: 15479

SylliFlor Calcium - sprøde loppefrøskaller tilsat kalk

SylliFlor Calcium er et smagsneutralt, fiberrigt og lækkert kosttilskud lavet på loppefrøskaller og tilsat kalk i forholdet 2:1. SylliFlor er knasende sprøde loppefrøskaller og giver hverken en klistrende fornemmelse i munden eller en ubehagelig kridtsmag. Ved at indtage SylliFlor Calcium dagligt får du nemt og enkelt et ekstra tilskud af kostfibre og calcium. Loppefrøskaller svulmer ved samtidig indtagelse af væske op og fylder i mave og tarm, således tarmens bevægelser stimuleres og dermed hjælper til en blød og regelmæssig afføring.

SylliFlor findes i flere forskellige smagsvarianter: naturel, vanilje, æble og kanel, malt og kakao samt i en variant der er tilsat colostrum - du kan se alle produkterne her!

Dosering og anvendelse

Voksne og børn over 12 år:
10 gram (ca. 2 spiseskefulde) 1-2 gange dagligt.

SylliFlor Calcium er nemt at indtage - du kan spise det som drys (på f.eks. yoghurt eller skyr), røre det op i væske (f.eks. smoothies) eller du kan tage det direkte som det er på en ske. Det er dog vigtigt, at du samtidig med du indtager SylliFlor også sørger for at få 1-2 glas væske (2-4 dl).

OBS!
Da SylliFlor også nedsætter passagetiden i tarmen, kan det muligvis påvirke optagelsen af medicin. Derfor anbefales det ikke at tage SylliFlor på samme tid som din medicin, men at du tager det mindst 1 time før eller 2 timer efter.

Det ses ofte at et øget indtag af kostfibre kan give gener i form af luft i maven. Derfor anbefales det at starte med halv dosis, for så gradvist at øge mængden. Skulle der opstå gener, forsvinder de gerne efter få dages regelmæssig brug.


Indhold: 250 g.

10 g indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kostfibre

4,7

gram

-

Calcium

560

mg

70%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Loppefrøskaller (Plantago ovata Forssk.) 50%, Dicalciumphosphat 25%, Sukker, Kokosolie, Resistent stivelse, Antioxidant (rosmarinekstrakt)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.