FUTURA Kalk m. dobbelt D3 - 320 tabl.

FUTURA Kalk med 10 mcg D3 vitamin pr tablet 320 tabletter
Se alle produkter fra Futura
Varenummer: 22150

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Kalktablet fra Futura tilsat D-vitamin. D-vitamin hjælper til en normal optagelse af kalk og fosfor i kroppen, og bidrager samtidig til immunforsvarets normale funktion.

Vedligeholder dine knogler og tænder: Et aktivt liv er et liv i bevægelse. Et liv i bevægelse kræver et stærkt skelet. For at bevare et stærkt skelet livet igennem, bliver man nødt til vedligeholde knoglerne. Hvis du indtager den rette mængde kalk, så vil kroppen være i stand til at vedligeholde dine knogler.
 
Futura har skabt en kalktablet, hvor kalk er tilsat sammen med D-vitamin. D-vitamin hjælper til en normal optagelse af kalk og fosfor i kroppen og bidrager samtidig til immunforsvarets normale funktion.

Dosering:
Voksne samt børn fra 11 år: 1-2 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
D-vitamin 10 µg 200%
Calcium 400 mg 50%
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne samt børn fra 11 år og derover.
Ingredienser:

Calciumcarbonat, Maltodextrin, Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), Fugtighedsbevarendemiddel (glycerol), Overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), Cholecalciferol (D3-vitamin)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.