NDS Ulmus Rubra - 100 g.

1
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 5145

NDS Ulmus Rubra - Pulver af Rød Elm med gavnlig effekt på kroppen

Dette naturprodukt fra NDS indeholder pulver lavet af den røde elmebark, på engelsk kaldet 'slippery elm'. Rød Elm pulveret dannes fra barken af træet med samme navn. Navnet 'slippery elm' kommer af, at barken danner et slimagtigt stof når det blandes med væske. Det er dette slimstof, der har en gavnlig effekt på kroppen. 

NDS fremstiller produkter, der er så naturtro som muligt, så kroppen bedre kan genkende og optage gavnlige stoffer. Den skånsomme fremstillingsmetode bevirker, at alle plantedelens stoffer bliver bevaret, så hvert gram tørekstrakt indeholder så mange aktive stoffer som muligt. NDS' produkter leverer nutrienter direkte fra naturen til din krop - ingredienserne er ikke gensplejsede, og produktet indeholder ingen kemiske eller syntetiske tilsætningsstoffer.

Egenskaber:

  • Høj optagelighed
  • Skånsomme mod maven
  • Virksomme over lang tid
  • Indeholder ikke kemiske tilsætningsstoffer
  • Benytter naturens leveringssystem

Dosering og anvendelse:

Den anbefalede dosis af Rød Elm pulver er 3 g. (svarende til 1 måleske) 3 gange dagligt. Pulveret kan med fordel blandes med en væske såsom, juice, yoghurt, smoothie eller bare vand. Du afgør selv, hvad du finder mest bekvemt. 


Indhold:
100 g.

Ingredienser:

Rød elm (Ulmus)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 5145

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.