Biosym CurcuSym Boost - 120 kapsler

Biosym CurcuSym Boost indeholder gurkemeje i en letoptagelig form 120 kapsler
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 35232

Biosym CurcuSym Boost med gurkemeje i en letoptagelig form, der giver en effektiv udnyttelse i kroppen.

CurcuSym Boost indeholder gurkemeje i en letoptagelig form, der giver en effektiv udnyttelse i kroppen. Derudover indeholder CurcuSym Boost vitamin C og D. For led, muskler og knogler samt fordøjelsen og immunsystemet.

CurcuSym BOOST fra Biosym indeholder et unikt biotilgængeligt gurkemejeekstrakt der, for første gang i Danmark, åbner op for at få et effektivt udbytte af gurkemejes lovende terapeutiske virkninger. 
Den tørrede, pulveriserede rod af gurkemeje (Curcuma Longa L.) er kendt for dens gule farve og har en lang historie bag sig. Blandt andet anvendes gurkemeje i ayurvedisk behandling af forskellige inflammatoriske tilstande. Curcumin udgør hovedbestanddelen i gurkemeje.

Standard gurkemejeekstrakt har en begrænset biotilgængelighed i kroppen. Det bliver omdannet i kroppen til curcumin men metaboliseres hurtigt i leveren og udskilles i urinen. Det giver en begrænset koncentration af curcumin i blodbanen samt videre distribution til væv og organer.

I CurcuSym BOOST anvendes en unik form af gurkemeje, der har vist en imponerende biotilgængelighed hele 185 gange højere end standard gurkemejeekstrakt. Det svarer til, at man skal tage 75 kapsler med 100 mg. standard gurkemejeekstrakt, for at opnå samme dosis-effekt som ved indtag af 1 kapsel CurcuSym BOOST. 
Derudover optages CurcuSym BOOST op til 7 gange hurtigere end normal gurkemejeekstrakt, og er aktiv i kroppen i 24 timer, hvor normalt gurkemejeekstrakt udskilles på mindre end 2 timer. 

CurcuSym BOOST indeholder et unikt biotilgængeligt ekstrakt af gurkemeje og dets aktive virkestof curcumin, der bidrager til vedligeholdelse af led, samt for en normal funktion af leveren og fordøjelsessystemet.

Dosering:
1-2 kapsler dagligt.

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Gurkemeje ekstrakt

500

mg

-

- heraf curcumin

30

mg

-

Vitamin C

40

mg

50%

Vitamin D3

7

µg

100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Ekstrakt af gurkemeje (Curcuma longa L. rod, polysorbat 80), L-ascorbinsyre, Cholecalciferol (D3-vitamin), Vegetabilsk kapsel: Hydroxypropyl methylcellulose

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?