Natur-Drogeriet Artiskok kapsler

Natur-Drogeriet Artiskok kapsler
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 16299

Artiskok kapsler 375 mg fra Natur-Drogeriet - kosttilskud med artiskokekstrakt

Artiskok er en slags tidselplante, som dyrkes over hele Europa samt flere steder i verden. I utroligt mange år har artiskokken været anvendt som prydblomst, men også for sin gode smag. Som grøntsag er den dejligt velsmagende, men artiskok er også kendt som en bitterurt. I dette urtekosttilskud fra Natur-Drogeriet bidrager artiskokken til at vedligeholde en normal lever, et normalt fedtindhold i blodet samt understøtter fordøjelsen. Ovennævnte egenskaber opnås ved at indtage mindst 3 kapsler dagligt.

Dette urtekosttilskud fra Phyto-serien indeholder 90 kapsler med 375 mg pulveriseret artiskok-ekstrakt - hver kapsel indeholder ekstrakt svarende til 2,25 g artiskok. De praktisk kapsler gør det super let at indtage og få gavn at kosttilskuddets effekter.

Dosering

Den anbefalede dosis for voksne og børn fra 11 år er 2 kapsler 1-2 gange dagligt før måltiderne. Hvis du finder det lettere, kan du tage pulveret ud af kapslen og indtage det på denne måde.


Indhold: 90 stk.

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Artiskok ekstrakt

-

-

-

Svarende til:

-

-

-

Artiskok

4,5

g

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Artiskokkronbladeekstrakt (Cynara cardunculus L.), Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?