Natur Drogeriet Lysin - 90 kap

Natur Drogeriet Lysin - 90 kap
Se alle produkter fra Natur Drogeriet
Varenummer: 36002

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Natur-Drogeriet Lysin

Der er 20 vigtige aminosyrer i kroppens proteinproduktion, hvoraf ni er essentielle. Det vil sige, at kroppen ikke selv producerer disse, og derfor er vi nødt til at tilføre dem gennem kosten. En af de essentielle aminosyrer er Lysin, som du kan få i vegetabilske HPMC-kapsler fra Natur-Drogeriet. Sædvanligvis kan du få essentielle aminosyrer gennem animalske proteiner kombineret med vegetabilske proteiner.

Alle fysiologiske processer, der relaterer sig til sport, energi, restitution, muskel-/styrke-øgning og fedttab samt humør og hjernefunktion, er tæt og kritisk knyttet til aminosyrer.

Dosering

2 kapsler dagligt.

2 kapsler indeholder:
Lysin 480 mg
Ingredienser:

L-lysin-hydrochlorid, hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), Majsstivelse

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.