Glyc Stay Sharp - 60 tabl.

1
Se alle produkter fra GLYC & Octean
Varenummer: 44044

Modstå stress og bevar mentalt overskud

Hvis stress er en lidt for stor del af din hverdag og du mærker, at du er træt og mangler mentalt overskud, så prøv et kosttilskud, der giver brændstof til hjernen.

GLYC Stay Sharp indeholder hele 4 adaptogener og urter, der booster hjernen og hjælper med at modstå stress og bevare dit overblik og din mentale ydeevne.

Bedre evne til at modstå stress

GLYC Stay Sharp indeholder blandt andet adaptogenerne rosenrod og schisandra, som er kendt for at beskytte kroppen mod både fysisk og mental stress - og give den mulighed for at fungere normalt uden at tage skade af stress. Adaptogenerne hjælper også med at bevare den kognitive funktion og styrker hukommelse og koncentration. Og schisandra er desuden med til at reducere træthed. Denne super cocktail af næringsstoffer til hjernen indeholder også grøn te, som forbedrer koncentration og indlæring, men som også er med til at reducere stress. Det fjerde virksomme stof er safran, som man bedst kender fra madlavning. Safran indeholder to stoffer, safranal og crocin, hvoraf safranal fx øger mængden af biologisk aktivt serotonin i hjernen. Safran bidrager også til at opretholde normal sexlyst.

Produktet indeholder tillige magnesium og B6.

Mentalt overskud til alle

GLYC Stay Sharp anbefales til alle, der har brug for mentalt overskud – lige fra eksamensramte studerende, alle i stressende job og jobsøgende - til bedsteforældre, der gerne vil have overskud til deres børnebørn.

Sådan virker det:

Rosenrod hjælper med at bevare mental og kognitiv præstation. Schisandra bidrager til en øget evne til bedre at tilpasse sig stress. Schisandra styrker hukommelse, fokus og koncentration. Det er også et adaptogen, der har evnen til at reducere træthed, især fysisk træthed. Grøn te forbedrer koncentration og indlæring og indeholder stofferne EGCG (antioxidant) og L-theanin (aminosyre) med egenskaber, der forbedrer hukommelse og indlæring og reducerer stress. Safran opretholder en positiv stemning. Safranekstrakt indeholder to vigtige sto­ffer, safranal og crocin. Safranal øger mængden af biologisk aktivt serotonin i hjernen.

Dosering og anvendelse:

2 tabletter dagligt. 
De første 2-6 uger kan man øge indtaget til 4 tabletter pr. dag. 

Tabletten synkes hel, deles eller knuses.


Indhold:
60 tabletter

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin B6

2

mg

143%

Magnesium

110

mg

30%

Grøn te ekstrakt

50

mg

-

Rosenrod ekstrakt

300

mg

-

Schisandra

300

mg

-

Safran

15

mg

-

- heraf safranal

0,3

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemidler (isomalt, mikrokrystallinsk cellulose, stearinsyre, magnesiumsalt af fedtsyrer, carboxymetylcellulose, talkum), Ekstrakt af rosenrod (Rhodiola rosea), Ekstrakt af schisandra (Schisandra chinesis), Magnesium (magnesiumoxid), Ekstrakt af grøn te (Camellia sinensis), Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), Overfladebehandlingsmiddel (ethylcellulose), Ekstrakt af safrankrokus (Crocus sativus), Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.