GLYC

GLYC er en svensk kosttilskudsserie med produkter til hjerne, led og krop - og er fyldt med naturlige næringsstoffer, der giver synergi og understøtter hinanden. Produkterne af udviklet af farmaceut Dan Magnusson og hans danske kone Birgitte Karberg Magnusson.
Læs mere om GLYC her:

5 Produkt(er)

Farmaceut Dan Magnusson og hans kone Birgitte Karberg Magnusson havde livskvalitet for øje, da de udviklede GLYC-serien

Et aktivt liv med overskud og god bevægelighed er ingen selvfølge og det var udgangspunktet for deres arbejde. Med GLYC-serien ønsker de at gøre det let, at få naturlige næringsstoffer med betydning for dette, hver dag. Og det må gerne være nemt at få flere af  næringsstofferne på én gang, og opnå den synergi, de har indbyrdes, og derfor indeholder produkterne en kombination af urter, vitaminer, mineraler og andre naturlige ingredienser, som har betydning for henholdsvis mentalt overskud, bevægelighed og en aktiv krop i balance.

Find den GLYC, der passer til dig:

GLYC Sharp indeholder safran, rosenrod, schisandra, grøn te, magnesium og B6, som tilsammen bidrager til mentalt overskud og et positivt mindset. Næringsstoffer til hjernen.

GLYC Original indeholder grønlæbet musling med glykosaminoglykaner og omega-3 samt kollagen, c-vitamin og zink, som har betydning for knogler og brusk, og dermed vores bevægelighed.

GLYC Boost indeholder hyben, gurkemeje og c-vitamin, som har betydning for sunde led og vores immunforsvar, grønlæbet musling med glykosaminoglykaner og omega-3 samt zink. Et boost til hele kroppen.

Det er let for alle at tage GLYC, da tabletterne er nemme at sluge, dele eller knuse. Og det er nok med to tabletter om dagen.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.