Glyc Original - 120 tabl.

1
Se alle produkter fra GLYC & Octean
Varenummer: 44042

Bevar brusk og bevægelighed

Knogler og brusk har stor betydning for vores bevægelighed. Heldigvis kan vi gøre en hel del selv for at bevare dem intakt, så vi kan blive ved at bevæge os, som vi har lyst til. Din bevægelighed afhænger paradoksalt nok af, at du bevæger dig, for det styrker knogler, brusk, muskler og led.

Så det er vigtigt, at du holder dig i gang for at bevare din bevægelighed. Du kan også supplere træning og sund kost ved at tage et kosttilskud, der holder knogler og brusk vedlige. GLYC Original er netop et sådant kosttilskud, og det indeholder blandt andet kollagen fra fisk, C-vitamin og pulver fra hele den grønlæbede musling.

Kollagen og bevægelighed

GLYC Original indeholder altså blandt andet kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk, som jo igen er afgørende for vores bevægelighed. GLYC Original indeholder også c-vitamin, som udover at bidrage til vores egen dannelse af kollagen, også mindsker træthed og udmattelse. Vi skal helst have overskud nok til at komme ud og bevæge os.

Omega 3 og de særlige fedtsyrer

GLYC Original indeholder pulver fra hele den grønlæbede musling og dermed også muslingeolie. I muslingeolien findes omega 3 fedtsyrer som DHA, EPA og ETA. Fedtsyren ETA er særlig, fordi den er sjælden og ikke findes i almindelige fiskeolier.

Glykosaminoglykaner

GLYC Original indeholder desuden glykosaminoglykaner (GAGs) fra naturlig kilde, i det musling indeholder disse. De findes ikke i muslingeolie, men fordi hele muslingen er anvendt, får man altså også disse glykosaminoglykaner, når man tager GLYC Original. Glykosaminoglykaner er en bestanddel af brusk.

Dosering og anvendelse:

2 tabletter dagligt. 
De første 2-6 uger kan man øge indtaget til 4 tabletter pr. dag. 

Tabletten synkes hel, deles eller knuses.

OBS! Ikke egnet hvis du er overfølsom for fisk og skaldyr.


Indhold:
120 tabletter

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin C

40

mg

50%

Zink

5

mg

50%

Grønlæbet musling pulver

880

mg

-

Omega-3 fedtsyrer

27

mg

-

- heraf DHA

11

mg

-

- heraf EPA

15

mg

-

- heraf ETA

3,2

mg

-

Glykosaminoglykaner

18

mg

-

Kollagen

40

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Grønlæbet musling pulver, Fyldemiddel (isomalt, mikrokrystallinsk cellulose, carboxymethylcellulose, magnesiumsalt af fedtsyrer, talkum, stearinsyre), Vitamin C (ascorbinsyre), Kollagen (fisk), Antiklumpningsmiddel (kiseldioxid), Overfladebehandlingsmiddel (ethylcellulose), Zink (zinksulfat)

Allergener:

Skaldyr

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.