Nani vægt - 30 breve

1
1
1
1
Se alle produkter fra Nani & Nani kurpakker
Varenummer: 31309

Nani kurpakke Vægt - urter til dig der vil støtte din livsstilsændring og dit vægttab

Har du besluttet dig for at fortage en livsstilsændring? – og måske også at tabe par kilo undervejs? Så er der sikkert en masse ting, vaner og rutiner i din hverdag, som du skal til at lave om. Og det er jo sikkert til det bedre! Men det gør det bare nødvendigvis ikke lettere.

Derfor har danske Nani udviklet deres kurpakke Vægt som en kærlig hjælper til dig, der har brug for at geare både dit hoved, din krop og dit energiniveau til en livsstilsændring, til mere motion og til et vægttab.

Kurpakken Vægt fra Nani er et holistisk og helt naturligt tilskud sammensat af fire nøje udvalgte og forskellige urteekstraker, der arbejder sammen om at støtte dit vægttab og samtidig give dig mere fysisk og mentalt overskud til det. De fire urter er artiskok, grøn te, rosenrod og blæretang, som tilsammen gemmer på masser af fantastiske egenskaber til dit nye jeg og din nye livsstil.

Praktisk og nemt for dig at tage hver dag

For at gøre det så nemt som muligt for dig, er tilskuddet pakket til en måneds forbrug i 30 praktiske dagsdoser, som du blot skal tage til et måltid som en del af din daglige rutine. Hver dagsdosis indeholder 4 urtekapsler, som du blot sluger med et glas vand til for eksempel din morgenmad eller til middag.

Disse urter får du i hver dagsdosis af kurpakken Vægt:

  • Artiskok kan bidrage til at nedsætte niveauet af fedtstoffer i blodet og herved fremme vægttab. Artiskok bidrager til en normal fordøjelse ved at støtte lever/galde funktionen
  • Grøn te støtter kroppens stofskifte og fedtforbrænding, hvilket bidrager til at holde vægten
  • Rosenrod bidrager til den fysiske ydeevne med udholdenhed ved sportspræstationer, ligesom den bidrager til optimal mental og kognitiv aktivitet
  • Blæretang indeholder jod, der bidrager til normal skjoldbruskkirtel-funktion og normalt energistofskifte. Blæretang indeholder desuden fibre, som bidrager med mæthedsfølelse og støtter tarmfunktionen, hvilket understøtter vægtkontrol og reducering af væg

Dosering og anvendelse:

1 brev dagligt i forbindelse med et måltid.


Indhold:
30 breve

4 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Grøn te (svarende til 2475 mg tørret urt)

550

mg

-

Artiskok (svarende til 720 mg tørret urt)

530

mg

-

Rosenrod (svarende til 3850 mg tørret urt)

350

mg

-

Blæretang

350

mg

-

Blæretang (jodindhold i blæretang)

200

µg

133%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Grøn te (Camellia sinensis L. Kuntze), Artiskok (Cynara scolymus L.), Rosenrod (Rhodiola rosea L.), Blæretang (Fucus vesiculosus L.), Vegetabilsk kapsel (pullulan)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.