Konjak slankeprodukt - 180 tabl.

1
1
1
1
(14) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Mezina
Varenummer: 7253

Konjak kosttilskud fra Mezina - en hjælpende hånd til dit ideelle vægttab

Er du træt af, aldrig at kunne holde kursen, når du gerne vil tabe dig?

Alle ved, at vægttab kræver kaloriereducering, men det kan være rigtig svært at holde sunde vaner, hvis du aldrig føler dig ordentligt mæt. Konjak fra Mezina er et kosttilskud, specielt fremstillet til overvægtige voksne. Tilskuddet fungerer som en hjælpende hånd til dit vægttab! 

Hvordan bidrager Konjak til et vægttab?

Konjak er egnet til vægttab, idet tabletterne indeholder det naturlige kostfiber glucomannan, som kommer fra den asiatiske konjakplante. Fibret er vandopløsligt og kan optage sin egen vægt mellem 2-300 gange. På denne måde vil tabletterne fylde i maven og få dig til at føle dig hurtigere mæt ved at få en gele-agtig konsistens. Kombineret med generel kaloriereduktion, vil tabletterne altså hjælpe dig med dit vægttab - det vil i hvert flad hjælpe dig med, at bevare motivationen! I pakken finder du en folder, som giver dig gode råd til en optimal slankekur. 

Glucomannan er det første naturlige kostfiber, der har EU-godkendelse på at hjælpe med vægttab. 

Selvom du er på kur og anvender Konjak, er det stadig vigtigt at spise- og at spise regelmæssigt. Hvis ikke din krop får regelmæssig næring, vil dit blodsukker falde. Konjak hjælper dig også med dette, idet tabletterne indeholder Chrom, der bidrager til et almindeligt blodsukkerniveau. 

Dosering og anvendelse

Anbefalet dagsdosis til voksne er 2 tabletter i forbindelse med 3 af dagens måltider.
I pakken er der nok tabletter til en måneds forbrug. 

Vigtig information:
For at opnå den ønskede effekt er det vigtigt, at du synker tabletterne hele sammen med 1-2 hele glas vand, cirka 30 min. inden måltidet. Rigeligt vand er enormt vigtigt, for at tabletterne kommer helt ned i mavesækken og ikke udvider sig i spiserøret i stedet. 

Indhold: 180 tabletter. 

6 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Glucomannan fiber fra konjakrod

3000

mg

-

Chrom

120

µg

300%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Glucomannan (Konjakrod/Amorphophallus konjac K. Koch), Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat, natriumcarbonat, siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer), Kartoffelstivelse, Overfladebehandlingsmiddel (shellak, maltodextrin, majsstivelse, chrompicolinat)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(14) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Mezina
Varenummer: 7253

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.