Biosym OmniMINI - 160 stk.

OmniMINI tyggetabletter til børn fra 3-10 år 160 stk.
189,00 -20%
Vejl. pris 235,00
(7) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 455
Ofte købt sammen
Biosym OmniMINI - 160 stk.
Natur-Drogeriet Acerola natural 90 mg - 100 tabletter
OmniMINI - 80 stk.
Pris i alt
123,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

OmniMini er en børnemultivitamin af høj kvalitet, med 22 vigtige vitaminer og mineraler, samt andre næringsstoffer

OmniMINI har et højt indhold af C, D, E og samtlige B-vitaminer. Produktet indeholder calcium og D-vitamin, som er nødvendige for en normal udvikling af knogler hos børn, jern for en normal kognitiv udvikling og jod for en normal vækst hos børn.

OmniMINI er registreret hos The Vegetarian Society, og registreringen i dette regi er garanti for et 100 % vegetarisk præparat. Dermed kan OmniMINI også indtages af vegetarer.

Tyggetabletten har en naturlig smag af jordbær, og er i en form, hvor den smelter på tungen i løbet af kort tid. At tabletten kan smelte på tungen, gør det let for barnet at indtage den, og der er ikke fare for at få den galt i halsen. Tabletten kan også tygges, hvis barnet foretrækker det.

Mange danske børn får tilstrækkeligt A-vitamin i kosten via bla. indmad, f.eks. leverpostej. Det er der taget højde for i OmniMINI ved at tilsætte A-vitamin i form af Betakaroten, som kun omdannes til A-vitamin, hvis kroppen har behov for dette. Ikke alle børn spiser dog leverpostej eller anden indmad, og derfor er der en gruppe børn i Danmark, der er i risiko for ikke at få tilstrækkeligt med A-vitamin. Disse vil få gavn af OmniMINIs Betakaroten og omdanne dette til A-vitamin. På denne måde er OmniMINI® velegnet for alle danske børn uanset A-vitaminstatus.

Som tidligere nævnt anvender Biosym betacaroten som kilde til A-vitamin, og på etiketten gøres der opmærksom på, at betacaroten kan smitte lidt af i barnets mund pga. dets naturlige røde farve. Betacaroten findes naturligt i f.eks. gulerødder, hvor det er betacaroten, der giver gulerødderne den orange farve. Der er således intet bekymrende i, at OmniMINI kan give en rødlig nuance i barnets mund.

Dosering:
1-2 tabletter dagligt.
Anvendes af børn fra 3 - 10 år.


2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin A (betacaroten) 400 µg 50%
Vitamin D3 (Cholecalciferol fra lav ekstrakt)) 15 µg 300%
Vitamin E (d-alfa-tocopherolsuccinat) 25 mg 208%
Vitamin K2 (menaquinon) 25 µg 33%
Vitamin C (L-Ascorbinsyre) 75 mg 94%
Vitamin B1 (thiaminmononitrat) 2 mg 182%
Vitamin B2 (riboflavin) 2,5 mg 179%
Niacin (nikotinamid) 10 mg 63%
Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid) 3 mg 214%
Folsyre (calcium-L-methylfolat) 150 µg 75%
Vitamin B12 (methylcobalamin) 3 µg 120%
Biotin (d-biotin) 50 µg 100%
Pantothensyre (calcium-d-pantothenat) 6 mg 100%
Calcium (lithothamniumcalcareum) 100 mg 13%
Magnesium (citrat/lithothamnium calcareum) 60 mg 16%
Jern (ferrofumerat) 4 mg 29%
Zink (zinkcitrat) 2 mg 20%
Selen (L-selenmethionin) 55 µg 100%
Molybdæn (ammoniummolybdat) 50 µg 100%
Jod (kaliumjodid) 75 µg 50%
Cholin (cholinbitartrat) 25 mg -
Inositol (myo-inositol) 25 mg -
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Bettina - 20-09-2015
Min søn på 8 har fået disse multivitaminer i gennem mange år, også inden de ændrede dem for nogle år siden. Han elsker dem. Han skulle lige vænne sig til den nye smag, da de ændrede dem. Men han tygger dem glad og gerne. Jeg er glad for at vide, at han er dækket godt ind med et basistilskud af vitaminer.
Af Mette S - 04-06-2015
Min 2-årige søn har fået Omnimini i over et halvt år efterhånden, og han ELSKER dem! Det er aftensmadens højdepunkt for ham, og han skal nok sørge for at pege på dem, hvis vi skulle glemme dem ;-) Samtidig føler jeg, at min søn er godt dækket ind med vitaminer og mineraler de dage, hvor han spiser knap så varieret. Det er også et plus, at de indeholder calcium, da min søn har mælkeallergi og derfor ikke får mælkeprodukter.
Af Eva Lundorff Møller - 21-10-2010
Min søn var heller ikke så vild med smagen først, men nu har han vænnet sig til dem. Jeg er glad for at have fundet et præparat, som indeholder det, det skal.
Af Anne Olesen - 09-04-2010
Min datter på 1 år synes ikke specielt om smagen og tabeletten var alt for stor til hende. Så jeg fandt ud af at knuse pillen med en ske og dele det ud over hendes morgenmad. Så nu får hun denne super pille hver morgen.
Af Malou Bastkjær Christensen - 24-02-2010
Vi har desværre aldrig fået held med at overtale vores unger til at spise dem. De klager over at de er bitre. Jeg giver alligevel 2 stjerner, for selvom de evt. er bitre, skulle de efter sigende være i toppen pakken inden for børnevitaminer.
Af Lene Brogaard - 10-02-2010
Vi er rigtig glade for at give vores barn disse vitamnpiller. De spises med velbehag, og det er godt at vide, at der er alle de rigtige vitaminer i.
Af Jesper Kenborg - 23-05-2009
Vi har tidligere købt MultiTaps vitaminer på apotektet. Efter vi har set flere dårlige anmeldelser af disse vitaminpiller og anbefalinger af Omni så har vi nu prøvet dem. I starten kunne børnene ikke så godt li smagen, men nu er det vilde med dem og det er jo dejligt, når de er bedre :-)

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.