OmniMINI - 80 stk.

OmniMINI børnevitaminer med en naturlig jordbær smag 120 tyggetabletter.
123,00 -15%
Vejl. pris 145,00
(7) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 1808
Ofte købt sammen
Pris i alt
89,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

OmniMini er en børnemultivitamin af høj kvalitet, med 22 vigtige vitaminer og mineraler, samt andre næringsstoffer

OmniMINI har et højt indhold af C, D, E og samtlige B-vitaminer. Produktet indeholder calcium og D-vitamin, som er nødvendige for en normal udvikling af knogler hos børn, jern for en normal kognitiv udvikling og jod for en normal vækst hos børn.

OmniMINI er registreret hos The Vegetarian Society, og registreringen i dette regi er garanti for et 100 % vegetarisk præparat. Dermed kan OmniMINI også indtages af vegetarer.

Tyggetabletten har en naturlig smag af jordbær, og er i en form, hvor den smelter på tungen i løbet af kort tid. At tabletten kan smelte på tungen, gør det let for barnet at indtage den, og der er ikke fare for at få den galt i halsen. Tabletten kan også tygges, hvis barnet foretrækker det.

Mange danske børn får tilstrækkeligt A-vitamin i kosten via bla. indmad, f.eks. leverpostej. Det er der taget højde for i OmniMINI ved at tilsætte A-vitamin i form af Betakaroten, som kun omdannes til A-vitamin, hvis kroppen har behov for dette. Ikke alle børn spiser dog leverpostej eller anden indmad, og derfor er der en gruppe børn i Danmark, der er i risiko for ikke at få tilstrækkeligt med A-vitamin. Disse vil få gavn af OmniMINIs Betakaroten og omdanne dette til A-vitamin. På denne måde er OmniMINI® velegnet for alle danske børn uanset A-vitaminstatus.

Som tidligere nævnt anvender Biosym betacaroten som kilde til A-vitamin, og på etiketten gøres der opmærksom på, at betacaroten kan smitte lidt af i barnets mund pga. dets naturlige røde farve. Betacaroten findes naturligt i f.eks. gulerødder, hvor det er betacaroten, der giver gulerødderne den orange farve. Der er således intet bekymrende i, at OmniMINI kan give en rødlig nuance i barnets mund.

Dosering:
1-2 tabletter dagligt.
Anvendes af børn fra 3 - 10 år.


2 tyggetabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin A (betacaroten) 400 µg 50%
Vitamin D3 (Cholecalciferol fra lav ekstrakt)) 15 µg 300%
Vitamin E (d-alfa-tocopherolsuccinat) 25 mg 208%
Vitamin K2 (menaquinon) 25 µg 33%
Vitamin C (L-Ascorbinsyre) 75 mg 94%
Vitamin B1 (thiaminmononitrat) 2 mg 182%
Vitamin B2 (riboflavin) 2,5 mg 179%
Niacin (nikotinamid) 10 mg 63%
Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid) 3 mg 214%
Folsyre (calcium-L-methylfolat) 150 µg 75%
Vitamin B12 (methylcobalamin) 3 µg 120%
Biotin (d-biotin) 50 µg 100%
Pantothensyre (calcium-d-pantothenat) 6 mg 100%
Calcium (lithothamniumcalcareum) 100 mg 13%
Magnesium (citrat/lithothamnium calcareum) 60 mg 16%
Jern (ferrofumerat) 4 mg 29%
Zink (zinkcitrat) 2 mg 20%
Selen (L-selenmethionin) 55 µg 100%
Molybdæn (ammoniummolybdat) 50 µg 100%
Jod (kaliumjodid) 75 µg 50%
Cholin (cholinbitartrat) 25 mg -
Inositol (myo-inositol) 25 mg -
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Andrea Nielsen - 16-09-2018
Lækre børnevitaminpiller, anbefalet af eksperter, og som ifølge mine børn på 1,5 og 5 år, smager skønt. De glæder sig til "udlevering" af dagens dosis!
Af Anne Mette - 13-07-2018
Dejligt, de ny har lavet en vitaminpille til børn som blot er sødet med naturligt sukker. Dog er de meget hårde, så min 3-årige fravælger dem, da han ikke kan tygge dem.
Af karina christensen - 07-11-2017
Den beste på markedet pt. men mine børn er ikke glade for tropesmagen. Har heldigvis hørt at der i starten af det nye år kommer en mad anden smag og de letteste optagelige former for b-vitaminer så det glæder jeg mig til
Af Elise Lauridsen - 12-02-2017
Der er ændret et eller andet i formlen. Pillerne ser anderledes ud og smagen er MEGET anderledes. Har en datter der før elskede dem, nu spytter hun dem ud. Virkelig en skam de gik væk fra den gamle formel og de store bøtter :/
Af VB - 06-10-2016
Hit hos vores dreng på tre år, som glædeligt tager dem og ofte spørger, om han kan få flere (!). Savner den store pakke dog - ved ikke hvorfor den udgik fra sortiment?
Af Camilla Moselund Toft - 08-06-2016
Min dreng paa 3 har blankt afvist disse, selvom han er gaet med til at smage dem mindst 3 dage i traek. Jeg synes, de smager af aspartam eller lignende soedestof. Det er en no go for os fremover, desvaerre. Trods alt to stjerner, men det er for indhold af vitaminer og mineraler, som bestemt er fint i mine oejne.
Af Christina D - 28-09-2015
Yndlingsvitaminerne herhjemme. Disse er knap så kunstige som dem vi plejede at få fra apotek og livol.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.