Køb lægemidler billigt og sikkert online

I vores danske netbutik kan du købe lægemidler billigt. Det er nemt og billigt at købe lægemidler online og så leverer vi lige til din dør. Som medlem får du rabat på alle lægemidler og du har endvidere adgang til at handle tusindvis af andre sundhedsprodukter med rabat. Du kan læse mere nedenfor om hvorfor du trygt kan købe lægemidler via vores netbutik.

Billig medicin online

Vi forhandler kun lægemidler som er godkendt til salg i Danmark
Der er desværre (særligt udenlandske) hjemmesider som sælger ulovlige og falske lægemidler og medicin hvilket naturligt nok skaber utryghed i forhold til at købe lægemidler via en netbutik. Hos os kan du dog trygt handle lægemidler - vi har ingen ulovlige eller falske lægemidler. Vi sælger således kun lægemidler som er godkendt til salg i Danmark og som kommer fra de danske distributører. Alle pakninger med lægemidler er med dansk vejledning og mærkning. Det er med andre ord nøjagtig de samme produkter som du kender fra de danske apoteker.

Vi sælger kun lægemidler som er liberaliseret til salg uden for apotek
Vi er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at sælge lægemidler i håndkøb som er liberaliseret til salg uden for apotek. Vores forventning er at Danmark følger de andre Europæsike lande og at der dermed vil ske en yderligere liberalisering af markedet for lægemidler. Vi vil give dig let og billig adgang til flere lægemidler i takt at der måtte ske en yderligere liberalisering.

Du får fuld information om lægemidler hos Med24.dk
Vi sikrer dig fuld information om de lægemidler vi sælger. Informationerne er tilgængelige på vores side eller via henvisning til Lægemiddelstyrelsens hjemmesider. Du vil blandt andet kunne finde information om lægemidlets navn, aktive indholdsstoffer, lægemidlets anvendelsesområde, hvornår lægemidlet ikke må bruges (f.eks. under graviditet eller sammen med andre lægemidler), dosering samt eventuelle bivirkninger. Husk dog altid at læse indlægssedlen grundigt inden du anvender medicin og er du i tvivl, så kontakt din læge.

Hvad er håndkøbslægemidler
håndkøbslægemidler er lægemidler, der kan fås uden recept, dvs. i håndkøb. Når Lægemiddelstyrelsen udsteder en markedsføringstilladelse for et lægemiddel, tager styrelsen også stilling til, om lægemidlet er af en sådan art, at det kun må udleveres, når der foreligger en recept fra en læge (tandlæge, dyrlæge), eller om det skal kunne fås i håndkøb.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.