Jordan tandpasta

Jordan tandpasta: Dit smil er værdifuldt – brug det!

Et smil kan være indgangen til et nyt bekendtskab, det kan være dét, der bryder isen i en akavet situation eller dét, der får dig og din kæreste til at blive gode venner efter et åndssvagt skænderi. Det kan redde hele din dag … Et smil er værdifuldt – brug det!

Jordan er et skandinavisk mærke, der siden 1927 har passet på skandinavernes tænder, og deres vigtigste mission er at gøre det nemt for dig at holde dine tænder rene og sunde hele livet. Jordan har derfor et bredt sortiment af brugervenlige, højkvalitetsprodukter – designet til at hjælpe dig med at holde tænderne sunde og rene.

Jordans Stay Fresh TM-teknologi

Jordans Stay Fresh serie er skræddersyede produkter med en unik kombination af råmaterialer, der giver rene tænder og frisk ånde. Denne teknologi bliver kaldt Stay FreshTM og er en kombination af fluorid + xylitol, som giver ekstra beskyttelse mod plak og gør tænderne stærkere, mens zink + mint sikrer frisk ånde. Du kan nemt genkende den nye Stay Fresh-serie på den tofarvede tandpasta.

Derfor skal du vælge en tandpasta med xylitol

Xylitol er et naturligt sødestof fra planter og træer. Xylitol har mange dokumenterede fordele for tænderne. Det kan bl.a. reducere plak og plaksyre samt forebygge huller i tænderne. Xylitol øger spytproduktionen, som reducerer syreangreb og generelt giver xylitol en bedre beskyttelse mod karies end fluorid alene. I Jordans tandpastaer har vi en kombination af fluorid + xylitol, som giver rene og stærkere tænder.

Jordan Stay Fresh tandpastaserie indeholder tre varianter:

Jordan White Smile

Jordan White Smile har en specielt udviklet kombination af ingredienser, der effektivt fjerner pletter fra for eksempel kaffe og te for naturligt hvidere tænder. Tandpastaen er samtidig skånsom mod emaljen.

Jordan Caries Defense

Jordan Caries Defense med 10% xylitol + fluorid, hvilket giver endnu stærkere tænder samt en bedre anti-karies beskyttelse og remineralisering sammenlignet med fluorid alene. Tandpastaen er samtidig skånsom mod emaljen.

Jordan Fresh Breath

Fresh Breath er klinisk testet og giver op til 2 timers frisk ånde. Dette skyldes bl.a., at den indeholder zink, som aktivt reducerer dårlig ånde over en længere periode gennem dagen. Smagen indeholder komponenten Optafresh®, som er klinisk dokumenteret til at reducere dårlig ånde. Tandpastaen er skånsom mod emaljen.

Alle tre varianter fås i singlepak eller 2 pak.

Alle tre varianter fås i to forskellige størrelser, en variant med 50 ml. og en dobbelt pakke med 2 x 50 ml.

Kend ingredienserne i din tandpasta

Fluorid: Flourid medvirker til at gøre tænderne stærkere, standse caries og med at reparere huller i den tidlige fase.

Xylitol: Xylitol er et naturligt sødestof fra planter og træer. Xylitol har mange dokumenterede fordele for tænderne. Det kan bl.a. reducere plak og plaksyre samt forebygge huller i tænderne. Xylitol øger spytproduktionen, som reducerer syreangreb og generelt giver xylitol en bedre beskyttelse mod karies end fluorid alene. I Jordans tandpastaer har vi en kombination af fluorid + xylitol, som giver rene og stærkere tænder.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.