Jobs ved Med24

Product Manager til kategorien kosttilskud

Med24.dk tilbyder hurtigst muligt en stilling som ”Product Manager” i vores marketingsafdeling i Løkken. For den rette person er der mulighed for et spændende job med selvstændige arbejdsopgaver og mange udfordringer. 

Dine arbejdsopgaver som Product Manager vil blandt andet bestå af følgende:

 • Ansvar for produkternes fremtræden på vores shop
 • Daglig dialog med leverandører
 • Ansvar for egne leverandører samt forhandling af priser
 • Produktion af tekster og guider til vores side
 • Koordination og udarbejdelse af relevante kampagner i samarbejde med marketing
 • Hjælpe kundeservice med fagspecifik rådgivning relateret til kosttilskud
 • Sikre god kvalitetskontrol af tekster, herunder i forhold til gældende lovgivning

Dine kvalifikationer

For at komme i betragtning til stillingen skal du have en relevant uddannelse og faglig viden indenfor kosttilskud, samt have en god forretningsmæssig forståelse for salg af varer på nettet. Du kan eksempelvis være farmakonom, kostvejleder, materialist eller lign. med stor interesse for e-handel og online markedsføring. Du er imødekommende, engageret og har mod på at arbejde selvstændigt. Du fungerer godt i et team og lader dig ikke slå ud i travle perioder. Du er perfekt til dansk i skrift og tale samt har gode IT-kundskaber. 

Hvad tilbyder vi?

Med24 er en virksomhed i en rivende udvikling. Som product manager hos os bliver du en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor der vil være god mulighed for faglig og personlig udvikling. Du kommer til at kommunikere med både leverandører, kolleger og samarbejdspartnere, og du vil få en masse udfordringer i trygge rammer.

Er du interesseret?

Er du den vi søger, så ser vi frem til at modtage din ansøgning. Ansøgningerne behandles løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Benyt venligst emailen: job@med24.dk

Mere om Med24.dk

Med24.dk er en ung, ambitiøs og succesfuld nordjysk e-handels-virksomhed. Gennem vores online-butikker i Danmark, Sverige og Norge sælger vi kosttilskud og apoteksvarer til forbrugere i hele Norden.
Ideen til Med24 opstod i en garage, hvor fundamentet var at give forbrugere bedre priser og nemmere adgang til apoteksvarer. Dette arbejder vi fortsat på. Godt 14 år senere er vi veletablerede på alle markeder og har mere end 70 medarbejdere i Løkken.


Produkt manager hos Med24.dk


Uopfordret ansøgning

Hos Med24.dk er vi altid interesserede i uopfordrede ansøgninger. Såfremt du er interesseret i at søge, skal du sende en skriftlig ansøgning til job@med24.dk. Vi har desværre ikke mulighed for at modtage ansøgere uden forudgående aftale, da vi ellers ikke har tid til at give den bedst mulige vurdering af din henvendelse.

I din ansøgning kan du evt. inkludere:

 • Hvad er din motivation for at søge?
 • Hvad kan du løse for Med24.dk?
 • Hvilken faglig og erfaringsmæssig baggrund har du?
 • Hvordan er du som person?

Husk også at vedlægge et fyldestgørende CV.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen
Med24.dkFri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.