Madkasser Madkasser stål Drikkeflasker Drikkeflasker i stål

Drikkeflasker og madkasser

Hos Med24 tilbyder vi dig et stort udvalg af billige og praktiske madkasser og drikkedunke til børn og resten af familien. Vi har varer indenfor de velkendte mærker som blandt andet Sistema, Brita, Lifestraw og Rice. Det kan ofte være svært at finde den helt rigtige madpakke eller vandflaske. Det skal være det rigtige design samtidigt med, at det praktiske også er i orden. Derudover er der også mange overvejelser om, hvilket stof drikkedunken eller madkassen er fremstillet af, og om det er giftigt på nogen måde. Hos Med24 får du kvalitetsbevidste løsninger med et enkelt design. Mange af vores produkter er endda uden det usunde stof Bisphenol A (BPA), så du ikke skal bekymre dig om din families eller dit eget helbred.
189 Produkt(er)
Vores madkasser har vi i flere forskellige farver og størrelser. Vi har både størrelser, som er perfekte med at medbringe dip eller dressinger, men også madkasser til salater eller den velkendte rugbrødsmad. Flere af vores madkasser kan blandt andet også anvendes som købeelement. Du kan også købe den populære vanddunk fra Lifestraw med den moderne LifeStraw teknologi, som selv renser vandet. Lifestraw Go vandflaske kan rense op til 1000 liter urent vand, hvilket er meget anvendelig i forbindelse med drikkevand på ferier. Du kan købe vanddunke i alskens størrelser og med holder. Vi tilbyder også kander fra Brita. Med Brita vandkanden og filter kan du reducere mængden af kalk og organiske urenheder i vandet, så både smagen og udseendet af vandet bliver forbedret.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.