Madkasser stål

Er du på jagt efter en ny madkasse - invester i dig selv og miljøet og køb en madkasse i stål, der er langtidsholdbare og fri for kemi. Læs mere om vores udvalg af metal madkasser og bliv klogere på, hvor det er et godt valg!

Madkasser i stål | Madkasser til børn | Madkasser til voksne | Madkasse fra Yummii Yummii

14 Produkt(er)

Madkasser i stål

I takt med at vi er blevet mere bevidste om miljøet og bæredygtighed, er de smarte madpakker i stål blevet et hit hos rigtig mange. Med en metalmadkasse investerer du både i dig selv og i miljøet, for en madkasse i stål er lig med en madkasse uden kemi. Flere af de plastikmadkasser, som mange af os har anvendt længe, indeholder BPA, men vores udvalg af madkasser i stål er 100% fri for BPA og andre kemiske stoffer. Derudover er de smarte metalmadkasser også langt mere holdbare end dem i plastik, der ofte knækker efter noget tid. Passer du godt på din stålmadkasse, kan den sagtens følge dig fra folkeskolen til arbejdspladsen.

Madkasser med rum

I vores store udvalg af madkasser i stål finder du madkasser med flere rum, så du kan opdele din madpakke helt uden brug af folie, madlægningspapir og husholdningsfilm – endnu et miljøvenligt plus. Den smarte rumfordeling gør det også muligt at have fugtige og tørre madvarer med, uden det ender ud i en af de svedige madpakker, som vi vidst alle har haft med i tasken gennem tiden. Nogle af madkasserne har to rum, der passer perfekt til en lækker sandwich og lidt skyllet frugt, mens madkasserne med 3 rum er geniale, når du skal have lidt mere mad med.   


Madkasser til børn

Madkasser i stål er perfekte til børn, da den rustfri stål er mere holdbar end plastik. Derved skal du ikke bekymre dig nær så meget om, at skoletasken bliver smidt eller madkassen tabt. Metalmadkasserne er i et minimalistisk design, der passer til både børn og voksne, men ønsker dit barn sig en smart Paw Patrol madkasse eller Gurli Gris madkasse, kan du med fordel købe klistermærker, der kan dekorere metalmadkassen. Når tiden er til det, fjernes klistermærkerne igen, og så har din teenager en smart madkasse til gymnasiet.  


Madkasser til voksne

Som voksen kan det være svært at finde en madkasse, der ikke ligner noget, dine børn fik i julegave sidste år. Med en madkasse i stål er dette problem løst, for det lækre, smarte og simple design passer ind på enhver arbejdsplads. Vi kan dog ikke love, at dine kollegaer ikke bliver lidt misundelige på din smarte madkasse. Madkassen til voksne er genial, hvis du er slem til at ende i kantinekøen hver dag eller løbe ned til den nærmeste pizzamand. Du kan nemt fylde rester fra aftensmad i én af rummene, mens der i et andet rum kommer en hurtig salat – wupti, så har du en sund madpakke! 


Miljøvenlige madkasser fra Yummii Yummii

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af de miljøvenlige Bento Box madkasser fra Yummii Yummii. Madkasserne er produceret i rustfrit stål af den bedste kvalitet, samt i 100% bæredygtige materialer. Madkasserne findes i forskellige størrelser og med rumopdelinger, så du kan finde den madkasse i stål, der passer bedst til dine behov. Bento Box i small er perfekt til formiddags- og eftermiddagssnacks, mens Bento Bow Large er geniale, hvis du skal have plads til gårsdagens rester. Stålmadkasserne fra Yummii Yummii kan sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen, men til gengæld bør du ikke putte dem i mikrobølgeovnen. 

I sortimentet finder du også de smarte termobokse, så du nemt kan have din madpakke med på farten. Yummii Yummii termoboks holder din mad kold i op til 8 timer, mens din varme mad holder temperaturen i op til 6 timer.  


Køb madkasse i stål hos Med24.dk

Køb en de smarte og bæredygtige madkasser i stål hos Med24.dk og nyd din frokost med god samvittighed. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.