Madkasser

I en travl hverdag er en praktisk madkasse helt essentielt. Uanset om du leder efter madkasser til dig selv eller dine børn, vil du finde et passende design og størrelse hos Med24.dk Se det enorme udvalg af Sistema her! 

Madkasser | Madkasser med rum | Sistema Madkasse | Madkasser i stål

62 Produkt(er)

Stort udvalg af madkasser hos Med24.dk

En madkasse er en nem og bæredygtig måde at have en dejlig frokost med på arbejde. Når du bruger en madkasse, sparer du miljøet for plastik og sølvpapir, da madkasserne kan bruges igen og igen. Derudover bliver det nemt og billigt at spise frokost, fordi du med en madpakke slipper for at bruge penge i en dyr kantine eller på fastfood.  

Hos Med24.dk finder du både madkasser til voksne og til børn. Derudover findes de smarte og tætte madkasser med rumdeler, så du både kan have dressing, snacks og salat med – uden at det bliver blandet sammen inden spisning. 


Madkasser med rum – praktisk og sikker!

Det er træls at slæbe på mange små bøtter, poser og kasser en hel dag på arbejde. Pludselig er en pose med vindruer væk eller også er låget til bøtten med pesto utæt, så din taske er blevet beskidt. Hvis du gerne vil undgå en masse små dele, kan du finde store madkasser med flere rum. Bl.a. Sistema har specialiseret sig i store og funktionelle madkasser med rum, så du undgår irriterende læk og en smattet salat. 


Sistema Madkasse

Sistema er en favorit hos mange børnefamilier på grund af de funktionelle designs, søde farver og enorme udvalg af store og små madkasser – med og uden flere rum. Alle produkter fra Sistema er godkendt til fødevarer og kan gå i både opvaskemaskine, fryser samt mikroovn. Madkasserne fra Sistema er uden phtalater, BPA fri og materialerne er blyfrie. 

Blandt de mest populære Sistema madkasser finder du: 

  • Sistema Madkasse Small Split
  • Sistema Snack Attack
  • Sistema Bento Madkasse Box Lunch

Uanset om du leder efter en lille madkasse til nødder, frugt og tilbehør eller om du vil have plads til flere forskellige retter, tilbyder Sistema en funktionel løsning. Udover madkasser finder du også Sistema drikkedunke og Sistema opbevaringsbokse. En af de mest populære produkter er Sistema Termoflaske, der kan holde væske koldt i op til 12 timer og varmt i op til 6 timer. 

Tip! Vil du også holde madpakken kold? Prøv den smarte Sistema Køletaske med plads til drikkedunk, snackboks, madpakke og køleelement 


Bæredygtige madkasser fra Sistema Renew

Vil du gerne skåne miljøet, kan du med fordel vælge en madkasse fra Sistema Renew-serienn. Denne serie består af en række bæredygtige produkter, hvor minimum 30% genanvendt plastik i en kombination af genbrugsmateriale og rester fra Sistemas egen produktion.  

I serien finder du både madpakker såvel som drikkedunke i mange størrelse. Er du vild med Sistemas almindelige linje, finder du lignende produkter i dæmpede, skandinaviske farver hos Sistema Renew. 

Derudover kan du købe bæredygtige madposer som Bag-again, der er en genanvendelig pose i 100% bomuld. Med den smarte pose slipper du for plastikposer, når du selv blander frugt i supermarkedet. Vil du også gerne slippe af med stanniol i madpakke, kan du prøve det innovative Bee’s Wrap. Med en kombination af bivoks, jojobaolie og harpiks kan du folde Bee’s Wrap rundt om eksempelvis en sandwich som et alternativ til sølvpapir. 


Madkasser i stål

Leder du efter madpakker i stål? Find stålmadkasser med rum og i mange størrelser i kategorien med madkasser i stål. Du finder flotte og sikre metal madkasser fra Yumii Yummii i kategorien. Vil du skåne miljøet på stilren vis, er madkasser i stål det perfekte produkt til dig! 


Køb Madkasser hos Med24.dk

Køb masser af flotte og funktionelle madkasser hos Med24.dk. Vi forhandler madkasser fra Sistema og har ofte tilbud på de mange, flotte varianter. Få fri fragt over 200 kr. og hurtig levering hos os! 

pil til toppe med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.