Godbidder til hunde Godbidder til katte

Godbidder

De fleste dyr er vilde med godbidder! Derfor har vi sørget for et nøje udvalgt sortiment af godbidder til hunde og katte. Læs mere om godbidder her

324 Produkt(er)

Godbidder til hunde og katte

Godbidder er gode at have i hjemmet af flere grunde. Både fordi dit kæledyr vil elske at blive lidt ekstra forkælet, men også for at du kan bruge dem til at træne med.  

Uanset om du leder efter godbidder til store hunde, små hunde eller godbidder til katte, har vi har et godt udvalg af lækre snacks, som vil få dit kæledyrs mund til at løbe i vand. 

Bløde godbidder til træning

Hvis du vil i gang med selv at træne din hund eller kat enten derhjemme eller på gåturen, er det en god ide at have nogle lækre godbidder til at ligge, når din hund eller kat har gjort det godt, og skal belønnes. 

Mange tror det måske ikke men ligesom hunde, kan katte faktisk godt trænes. Træning er en aktiv interaktion mellem dig og dit kæledyr, og kan også være en god måde at knytte endnu tættere bånd. Du kan måske godt opleve, at katte ikke er lige så ivrige efter at lære som hunde, men med de rigtige godbidder er du rigtig godt på vej. 

Hvis du bruger bløde godbidder, er du med til at skåne din hund og kats tænder, og de er nemme at spise i forbindelse med træningen. At godbidderne er bløde, er især vigtigt, hvis du gerne vil have godbidder til hvalpe, da de ikke må være for hårde at tygge i. 

Din hund og kat fortjener kun det bedste, så køb godbidder af god kvalitet, din bedste ven vil takke dig for det.  

Godbidder til hvalpe

Hvalpe kan i de fleste tilfælde ikke tåle helt samme kost som voksne hunde. Derfor finder du også hundegodbidder til hvalpe her. 

Hundegodbidder til din hvalp skal være nemme at spise og tygge, hvis i f.eks. skal træne. For hvis godbidderne er for hårde, skal hvalpen bruge lang tid på at tygge dem, og det kan i nogle tilfælde skade deres tænder, hvis godbidderne bliver for svære at spise. Det er en god ide at sørge for, at godbidder til din hvalp er små, bløde og lette at indtage.  


Billige godbidder til hunde og katte

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af godbidder til hunde og katte lige meget, hvilken størrelse dit kæledyr har. Der er både bløde og hårde snacks, og et væld af forskellige smagsvarianter, som din bedste ven helt sikkert vil elske. Du vil altid finde gode priser på godbidder her på siden, og ydermere kan du altid opnå fri fragt. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.