AlphaSpirit

16 Produkt(er)

AlphaSpirit – naturlige og lækre snacks til din hund

AlphaSpirit har sat sig for at producere de skønneste og naturligste godbidder til hunde og katte, så menneskets bedste ven får den nødvendige næring gennem kosten. Godbidderne laves med kød af højeste kvalitet og udelukkende naturlige ingredienser, så risikoen for allergi hos din hund og kat minimeres. AlphaSpirit godbidder er både glutenfrie og kornfrie samt produceret helt uden kødmel, kunstig farve og kunstig smag.

AlphaSpirit godbidder med skinke, kylling & fisk

Her hos Med24.dk kan du gå på opdagelse i de mange, fantastiske godbidder fra AlphaSpirit. Fælles for dem alle er, at de har masser af velsmag, som din hund eller kat helt sikkert vil nyde. De er helt ideelle som belønning ved lydighedstræning eller som en lækker godbid i løbet af dagen, når du bare vil forkæle dit kæledyr lidt ekstra. Prøv blandt andet de skønne Ristra Sticks med skinke, kylling eller fisk, som er yderst smagsfylde. Du kan også give din hund et af Alpha Spirits kødben, som med garanti vil få hundens mundvand til at løbe.


Se det store udvalg af hundegodbidder fra AlphaSpirit hos Med24.dk. Vi har nem og hurtig levering, så hverken du eller dit kæledyr skal vente på de skønne produkter!

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.