Carnilove

Med Carnilove får du godbidder til din hund og kat af høj kvalitet. Her er der taget udgangspunkt i dit kæledyrs oprindelige natur. Læs mere om Carnilove godbidder til kat og hund her! 

39 Produkt(er)

Forkæl din hund og kat med lækre Carnilove godbidder

Hos Carnilove bliver der lagt stor vægt på hundens oprindelige natur og dets forgænger ulven. Carnilove bruger råvarer af høj kvalitet, og sammensætter ingredienserne på en skånsom måde, så godbidderne fra Carnilove er så naturlige som muligt.  

I blandt de mange lækre Carnilove godbidder finder du både knasende og bløde snacks, så der er nogle til enhver hundesmag, og nu kan du også finde lækre snacks og godbidder til katte. Godbidderne er med forskellige lækre kødvarianter og velduftende urter, så der er ikke noget at sige til, hvis din hund eller kats mund løber i vand, når du åbner en pose med Carnilove godbidder. 

Carnilove indeholder et bredt spektrum af udvalgte typer kød f.eks. fra ørred, and, vildsvin og lam. Sammensætningen svarer til det naturlige bytte, og sørger for, at din hund eller kat får mange af de vigtige aminosyrer. Derudover er Carnival godbidder tilsat skovbær, grøntsager og urter, som er naturlige kilder til vitaminer og antioxidanter. 

De fleste hunde og katte vil helt sikkert være vilde med Carnilove godbidder, hvilken en bliver mon dit kæledyrs favorit? 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.