Hevea

Hevea

Hevea er et økologisk dansk mærke, som fremstiller fantastiske produkter til babyer og børn. I vores sortiment finder du både Hevea sutter, badeænder, bidedyr og endog bademåtter i naturgummi, som er mildt og trygt at anvende for dit barn.

Læs mere om Hevea 

Hvad er Hevea?

Den danske virksomhed Hevea startede deres produktion af lækre, sikre og økologiske produkter til babyer og børn i 2007. Passionen for et unikt design kombineret med en organisk livsstil, skete som følge af samarbejdet mellem to førstegangsmødre.

Et marked fuld af sutter lavet af plastisk eller andre kunstige materialer, var ikke noget de ønskede at byde deres børn. Sidenhen har de derfor formået at udvikle bideringe, sutteflasker, legetøj og meget mere, der kan tilbyde dig og dit barn enkle, funktionelle produkter med flotte designs, som er udviklet i de bedste, sundeste og bæredygtige materialer.  

Skaber tryghed for dig og din baby

Som forældre ønsker vi altid, at vores børn er sikret det bedste. Med Hevea får du den tryghed og nærvær i et produkt, du som forældre selv ville have skabt i kærlige og hensynsfulde hænder.

Brandets største mission er nemlig at udvikle, de produkter, der er bedst egnet til din baby, og som på bedst muligvis kan sikres frie for snavs og bakterier under brug.

Du kan derfor trygt benytte dig af enhver flaskesut, badedyr eller Hevea rangle. Alle produkterne er milde for barnets tænder, og desuden fri for alt skadelig kemi og stoffer. Alt er kombineret i stilrene designs, som Hevea konstant stræber efter at udvikle efter ny viden og alle børnevenlige forhold.

Hevea er således med til at skabe den ro, glæde og velvære som bør stråle over ethvert barn.  

Naturlige og bæredygtige materialer

Det er ikke blot vigtigt at passe på vores børn ved at anvende naturlige materialer, men også vigtigt at tage hensyn til miljøet, når vi låner fra naturen! Husk på, at det er naturen, der skaber forudsætningen for de kommendes generationers sundhed og velvære. Derfor er alle Heveas børneprodukter naturlige og bæredygtige.

Blandt andet er sutterne, Hevea badelegetøj og bideringe fremstillet og produceret af 100% naturgummi, der kommer fra gummitræer. Dermed følger, at de er fri for BPA, ftalater, PVC og farvestoffer. Helt sikkert er, at brandet aldrig går på kompromis med hverken design, kvalitet eller sikkerhed! 

De største favoritter

Mangler du en sut, sutteflaske, måske noget helt tredje? Så har Hevea en masse af forskellige produkter og varianter til den miljøbevidste forbruger, der ønsker at skabe den bedste start på livet sammen med deres barn.

I sortimentet hos Med24.dk finder du nogle af de største favoritter fra det kvalitetssikrede brand. Heriblandt:

Den velkendte og nuttede Hevea bidering kawan. Denne er udført i et lækkert og sikkert design, som er speciel designet til at lindre og massere barnets ømme gummer i tiden, hvor mælketænderne er på vej ud. Dertil findes ingen sammenføjninger i designet, som kan forårsage uhygiejniske forhold.

Hevea sutter er også en storfavorit. De har alle hver deres kendetegn med enten biler, blomster, kroner eller stjerner og måner. Det ultra renlige og trygge design er derudover helt unik, idet enhver sut varierer i dens naturgummi farve.

Sutten er designet med sin ikoniske sommerfugleform med fire ventilationshuller, der giver plads til både næse og hage. Din foretrukne Hevea sut findes desuden i forskellige størrelser alt efter barnets alder. De mest foretrukne er Hevea krone sut til 3 måneder+ samt Hevea stjerne og måne sut til 0-3 måneder.

Køb Hevea billigt og trygt hos Med24.dk

Hos Med24.dk har vi udvalgt vores brands nøje, så du til enhver tid bliver imødekommet af sunde valg, der lever op til sikkerhed og kvalitet. Helt fantastisk er Heveas produkter til baby og barn, som med deres funktionelle og enkle design skaber de trygge rammer, du som forældre ønsker omkring dit barn.

Hevea er dit sikre, miljøbevidste og hensynsfulde valg. Du finder alle deres sutter, sutteflasker og bideringe til skarpe priser, hvis ikke gode tilbud hos os! Husk, at du ved køb over 200 DKK opnår fri fragt. Vær med til at skabe de bedste forudsætninger for dit barns start på livet og for fremtiden med Hevea! 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.