Hevea Sutter

Sutterne fra Hevea er fremstillet i 100% bæredygtigt naturgummi. Du finder både narresutter uden farve eller sutter som er farvet med FDA-godkendte naturfarvepigmenter. Du er altså sikret et trygt og bæredygtigt produkt, som du med ro i sindet kan lade dit barn benytte. 

Hvorfor vælge sutter fra Hevea? | Sutter til nyfødte & babyer | Anatomiske sutter

Hevea – dansk kvalitet og design

Siden 2007 har Hevea utrætteligt arbejdet for at skabe bæredygtige babyprodukter i et smukt og stilrent design. Grundlæggeren Terese Hoffeldt savnede som nybagt mor plastikfrie og bæredygtige alternativer til klassisk babylegetøj. Hun endte med at tage sagen i egen hånd og grundlagde Hevea. Navnet kommer af gummitræet Hevea Brasiliensis, hvis naturgummi bruges i alle Hevea produkter. 

Hevea er altså tæt forbundet med naturen, som hele tiden inspirerer og motiverer brandet til at tilbyde flere naturlige og bæredygtige babyprodukter til nybagte forældre. Du finder derfor både Hevea Bideringe, Hevea Badedyr og Hevea Sutteflasker i sortimentet.  Hvorfor vælge sutter fra Hevea?

Heveas sutter i naturgummi var de første i verden til at være både farverige og 100% fri for silikone, plastik og andre petrokemiske materialer. Du får altså kvalitetssutter med dansk afsender, som er blandt de allerbedste naturgummisutter på markedet. 

Derfor skal du vælge Hevea Sutter:

  • Stilrent og skandinavisk design
  • Fantastisk, dansk kvalitet
  • Naturlige og bæredygtige materialer
  • Sikre og skånsomme produkter

Sutter til nyfødte & babyer

En narresut kan være med til at give dit barn ro og tryghed i en ny og overvældende verden. En sut minder om moderens bryst, og kan med fordel benyttes til babyer, hvor suttebehovet overstiger lysten til mælk. Sutter bliver ofte brugte i forbindelse med trøst, ligesom børn, der har svært ved at falde i søvn, ofte bruger sut.  

I Heveas udvalg af sutter finder du mange forskellige varianter. Du finder sutter til aldersgruppen 0-3 måneder samt 3-36 måneder. På den måde er du sikker på at få den rette størrelse sut, så den passer til netop dit barn. 

Anatomiske sutter

Hevea Sutter er desuden i et flot anatomisk design med en ventileret suttedel, så sutten bliver blød og nem at sutte på. Det ergonomiske skjold giver plads til både næse og hage, så det er nemt at sutte på det skånsomme materiale. Heveas sutter er derudover helstøbte og uden sammenføjninger eller sprækker, så du lettere kan holde den fri for bakterier og snavs. 

Sutter fri for BPA, PVC og farver

Ønsker du et så naturligt produkt som muligt, kan du med fordel vælge en naturgummisut i den klassiske orange-gule farve. Disse sutter er uden BPA, ftalater, PVC og farve, så du får et så rent og sikkert produkt som muligt. For at pynte sutterne, er de klassiske huller i suttens skjold udformet som små figurer. Du finder både sutter med kroner, måner og stjerner samt søde blomster. 

Hevea Sutter i naturfarver

Udover de populære ufarvede sutter, finder du også et væld af narresutter i smukke farver. Disse sutter er farvet med FDA-godkendt naturfarvepigmenter, så du trygt kan lade dit barn putte alle dele af sutten i munden. Farverne passer perfekt til et skandinavisk hjem med afdæmpede og flotte farver. 

link til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.