Hevea Bidering

Se alle de søde Hevea Bideringe her! En bidering kan være med til at berolige babyer, når de begynder at få tænder, ligesom de kan hjælpe med at lindre ubehag. Bliv klogere på Heveas Bideringe af naturmaterialer. 

Hevea – alt om det danske brand | Hevea bidering | Hvilken bidering er bedst?

Hevea – danske & naturlige produkter

Vil du gerne undgå så meget plastik som muligt? Så er du langt fra den eneste forældre der med tiden er blevet mere opmærksomme på hvilke materialer og produkter, som omgiver vores børn. I de senere år er der desuden kommet stort fokus på plastiks betydning for bl.a. miljøet, hvorfor du i dag finder mange fine alternative materialer. 

Sådan var det ikke i 2007, da Terese Hoffeldt blev mor første gang. Dengang savnede hun bæredygtige og naturlige alternativer til legetøj og babyprodukter i plastik. Derfor skabte hun selv Hevea, der arbejder for at skabe stilrene og gode produkter i naturgummi. Træet, hvor naturgummi kommer fra, kaldes Hevea Brasiliensis og lægger derfor også navn brandet. 

Siden sin spæde start har Hevea udviklet en lang række produkter i naturgummi. Du finder både Hevea Sutter, Hevea Starball og Hevea Sutterflasker i sortimentet. Derudover er mange af de fine produkter multifunktionelle, så du for eksempel både kan bruge den søde Hevea Kawan-and som bidering til de ømme tænder og i badet som badedyr.  Hevea bidering til baby – hvorfor er det en god idé?

Når babyer begynder at få tænder, kan det være forbundet med både ubehag og smerte. Der kommer 20 mælketænder i alt og barnet kan sagtens være flere år gammel, før alle tænder er brudt igennem. Det er heldigvis langt fra alle tænder, som gør lige ondt, ligesom der er stor forskel på, hvor påvirkede børn er af de fremvoksende tænder. 

Et Hevea bidedyr eller bidering kan heldigvis være med til at mindske ubehaget hos babyer og børn. De kløende og ømme gummer kan lindres med et sikkert og hygiejnisk bidedyr, der fås i mange former og farver. 

Udforskning af de motoriske sanser

Udover at lindre ubehaget ved de nye mælketænder, kan en Hevea bidering også hjælpe babyen til at udforske sine sanser. Det gælder både sanserne ved munden, de motoriske evner og koordineringsevnen. En Hevea bidering kan desuden opleves som en tryghed for mange børn, der er glade for at have bidedyret med på skiftebordet eller med i bad. Hevea bidering - vælg din babys næste favorit!

Det kan være svært at vælge mellem de mange søde bideringe. Vigtigst er det, at du vælger en bidering som har en fin form til babyens mund og som er nem at holde ved. 

I Heveas sortiment finder du flere forskellige bideringe i et stilrent og skandinavisk design. Blandt de mest populære er den multifunktionelle og håndmalede Kawan-and i 100% naturgummi. Navnet er Malajisk og betyder “ven”. Anden er fri for ftalater, PVC og BPA, så du trygt kan lade dit barn tygge på og lege med den søde and. Du finder desuden anden i flere størrelser. 

Et andet populært produkt er Hevea Panda Bidering. Den skånsomme ru overflade masserer babyens irriterede tandkød og er desuden designet hygiejnisk, så bakterierne ikke akkumulerer i revner og fugter. Derudover er denne bidering: 

  • I 100% naturgummi
  • Uden ftalater
  • Uden PVC og Evatane
  • Uden silikone
  • Uden BPA
pil til toppen med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.