HH Simonsen Heat Brush Small - 25 mm

1
Se alle produkter fra HH Simonsen & HH Simonsen Hairbrush
Varenummer: 51434

HH Simonsen Heat Brush Small er en varmeindikerende fønbørste med en tykkelse på 25 mm

Drømmer du om de naturlige, fyldige og holdbare krøller, man kan opnå med en fønbørste? Så vil denne variant fra HH Simonsen blive din nye favorit. Heat Brush Small er lavet med en tynd cylinder med huller og børstehår i et særligt zigzag-mønster, som medvirker til at give en kontrolleret styling. Hullerne i børsten vil lade luften fra din føntørrer passere nemmere, så du opnår den flotteste volumen i håret. Fønbørsten har endvidere et behageligt håndtag, som ligger godt og stabilt i hånden.

HH Simonsen Heat Brush Small er udviklet med en enestående og innovativ teknologi. Denne vil gøre, at fønbørstens cylinder skifter farve fra sort til lyserødt, når røret er varmere end 60 grader fra din føntørrer. På den måde er du altid bevidst om, hvilken mængde af varme du påfører dit hår. Når din børste køler ned igen, vil børstehovedet skifte tilbage til den originale, sorte farve.

Denne variant af fønbørste fra HH Simonsen har en tykkelse på 25 mm, som er den tyndeste af 3 størrelser. Du finder også HH Simonsen Heat Brush i størrelse Medium (43 mm) og Large (53 mm).


Indhold:
1 stk.


Se alle produkter fra HH Simonsen & HH Simonsen Hairbrush
Varenummer: 51434

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.