HH Simonsen


Bag om HH Simonsen | HH Simonsen produkter | Det bedste resultat

Med HH Simonsens produkter kan du få salonkvalitet hjemme hos dig selv. Læs mere om HH Simonsens her:

109 Produkt(er)

Style dit hår med HH Simonsen

Er dit hår altid det første du vurderer, når du kigger dig i spejlet?
Hos Med24.dk finder du et bredt sortiment af HH Simonsens produkter. Så nu er der aldrig en undskyldning for en dårlig hår-dag, for når du benytter disse produkter, har du kun gode. Lige netop dét du tænkte ikke kunne lade sig gøre, kan blive muligt med produkter fra HH Simonsen.  


Bag om virksomheden

Virksomheden HH Simonsen startede tilbage i 2003, hvor tre venner havde en fælles passion for frisørfaget. Med missionen om at gøre professionel styling tilgængelig for alle, er virksomheden nu kendt både i Danmark og internationalt, hvor HH Simonsens professionelle produkter flittigt bliver brugt i frisørsaloner, hos stylister og hos private. Brandet er kendt for at have nogle af de bedste produkter, lige fra glattejern og krøllejern til hårbørster og føntørrer. Hos HH Simonsen finder du produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten eller holdbarheden og de har 5 års garanti på deres el-artikler (med undtagelse af hårtørrer) for så meget tror de på deres produkter.


Miljøbevidste handlinger

Det er ikke kun kvalitetsbevidste produkter, høj faglighed og uddannelse som HH Simonsen vægter højt. Det er også især det sociale ansvar og bæredygtigheden, som er i fokus. Der stilles høje krav til deres produkter og de gør deres for, at hele processen er så miljøvenlig, som muligt. HH Simonsen har bl.a. taget miljøvenlige tiltag såsom:

  • De elektroniske tools har lavt energiforbrug
  • Deres børster bliver produceret i certificeret træ eller ABS-plastik
  • Bæredygtig indpakning
  • Firkantede æsker for at undgå pladsspild
  • Donerer brugte tools og sakse til frisørskoler i Afrika

Stylingsredskaber

HH Simonsen har virkelig formået at lave styling tools i verdensklasse, her bliver der ikke gået på kompromis med noget som helst. Om du har tykt, tyndt, krøllet, glat, langt eller kort hår, så har HH Simonsen helst sikkert de rigtige redskaber til dig.
Vi anbefaler altid at du bruger et varmebeskyttende produkt, når du bruger stylings redskaber. Her er HH Simonsen Heat Protection Spray et rigtig godt valg, da den bl.a. beskytter mod varmeskader og UV-stråler. 

HH Simonsen glattejern

Til dig, som elsker følelsen af luksus og kun vil have det allerbedste. Produkterne har hurtig opvarmning, så det er effektivt og let at glatte hår. HH Simonsens glattejern har enten titanium-coatede eller teflon-coatede plader med olier og turmalin, så de minimerer krus og efterlader dit hår silkeblødt og skinnende. Et godt glattejern kunne f.eks. være HH Simonsen Infinity styler, som giver dig en ekstraordinær stylingsoplevelse. 

HH Simonsen krøllejern

Vil du have store flotte slangekrøller, et strandlook med fantastiske bølger eller måske noget helt tredje? Så har HH Simonsen helt sikkert det rigtige krøllejern for dig. Du kan nemlig få flotte store krøller med f.eks. HH Simonsens ROD VS11 eller et beach look med f.eks. HH Simonsens bølgejern ROD VS9. HH Simonsen krøllejern er udstyret med keramisk teflon-coating, som sikrer at håret ikke hænger fast på overfladen

HH Simonsen føntørrer

Håret skal helst tørre hurtigst muligt og med HH Simonsen hårtørrer går det hele som en leg. Deres føntørrer er effektive og lydsvage og så er de udstyret med ion-teknologi, som minimerer frizz og efterlader dit hår silkeblødt og glansfuldt. Der findes bl.a. HH Simonsen Compact Dryer, som er en perfekt størrelse til rejsebrug eller, hvis du er på farten. Den er skabt skabt til at yde det ypperste og tørre håret hurtigt og effektivt. HH Simonsen børste

Hos HH Simonsen er en børste ikke bare en børste. De har udviklet deres egen serie, hvor de har brugt lang tid på at designe børster til specifikke hårtyper eller bestemte opgaver, lige fra styling til detangling og maintaining. Alle børster bliver produceret i certificeret træ eller ABS-plastik og bliver alle pakket i miljøvenligt PET-plastik.

Hos Med24.dk finder du de populære HH Simonsen børster Wonder Brush og Wet Brush:

HH Simonsen Wonder Brush

Denne børste er udstyret med de helt fantastiske Smartflex børstepigge. Ikke nok med at de hjælper til at beskytte håret mod at knække, så mindsker de også risikoen for spaltede spidser. Derudover har de en stimulerende effekt på blodcirkulationen og giver massage til hovedbunden. HH Simonsen Wonder Brush findes i flere forskellige smarte farver.

HH Simonsen Wet Brush

Wet brush er lavet til at tage sig godt af din hovedbund. Den kan bruges af alle hårtyper og både i vådt og tørt hår. Med dens bløde børstepigge, reder den skånsomt knuder og filtret hår ud, uden at det knækker. Hvis du er en smule ømskindet, er denne børste ekstra god.


Få de bedste stylingsresultater

Med produkter fra HH Simonsen i dit hjem, vil det være en leg for dig at style dit hår. I det store univers, finder du alt, hvad du har brug for af hår -og stylingsprodukter.
Hvis du vil optimere dine stylingsresultater, kan du med fordel anvende HH Simonsen shampoo og conditoner. Det kan f.eks. være HH Simonsen Repair Shampoo og conditioner, som er udviklet til tørt og skadet hår og som styrker håret indefra.
Hvis du skal gøre det hele lidt ekstra lækkert, så kan HH Simonsen Styling Oil gøre det for dig! Med arganolie og jojobaolie hjælper den til at gøre dit hår blødere, mindre kruset og meget mere glansfuldt. Til sidst kan du toppe af med HH Simonsen Hairspray, som gør at dit look holder hele dagen med en blød og lækker struktur. 


Køb HH Simonsen hos Med24.dk

Mangler du hårprodukter, styling tools eller en ny børste, så gå på opdagelse i Med24.dk’s store sortiment af HH Simonsens lækre produkter. Dit hår vil takke dig!
Der vil løbende være tilbud, så du nemt og billigt kan få de bedste hårprodukter til dit hår, fra HH Simonsen. Hos Med24.dk får du altid hurtig levering, så du ikke skal vente længe med at style dit hår.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.