Glattejern

Hos Med24.dk har vi et bredt udvalg af gode glattejern fra bl.a. Remington og HH Simonsen, så du kan finde det bedste glattejern til dit hår. Læs mere om glattejern, og lær hvordan du krøller dit hår med et glattejern her: 

Styling med glattejern | Find det bedste glattejern | Krøller med glattejern 

16 Produkt(er)

Smuk og glansfuld styling med et glattejern

Står dit hår ud til alle sidder om morgenen, eller er du træt af dine krøller, så er et glattejern det helt perfekte stylingjern for dig. Glattejernet kan hurtigt og effektivt forvandle dit morgenhår og vilde krøller til et smukt og glat look - du kan sige farvel til dårlig hårdag! 

Det fantastiske ved et glattejern er, at der er et hav af stylingsmuligheder. Med et godt glattejern ved din side kan du ikke blot glatte håret og lave simple looks, du kan også lave bløde krøller med glattejernet, naturlige bølger i håret og smukke slangekrøller.  

Glattejern med keramiske plader

Glansfuld styling er også én af de mange muligheder, du har med et glattejern. Et glattejern med keramiske plader, beskytter håret, og har glattejernet en avanceret keramisk belægning sikrer det også et krusfrit resultat, og efterlader håret glansfuldt og blødt. Så hvis du døjer med tørt hår eller gerne vil beskytter håret mod varmen, bør du gå efter et godt glattejern med keramiske plader.  

For ekstra beskyttelse af dit hår, kan du også bruge en heat protection, som du fordeler i håret, inden brug af et stylingjern, for at beskytte mod de høje temperaturer.  

Glattejern i vådt hår

Du bør aldrig bruge dit glattejern i vådt hår, da du kan risikere at skade dit hår ekstra meget. Vi kender alle lyden af hår, der bliver svitset, og det er bare ikke en god lyd, så husk altid at vente til dit hår er helt tørt, inden du bruger et glattejern. Du kan fx tørre håret med en god og effektiv hårtørrer! 


Hvilke glattejern er bedst?

At udvælge det bedste glattejern kan godt virke som en umulig opgave, når udvalget er så stort. Derfor vil vi give dig tips til at finde det bedste glattejern til dit hår, hvad enten du har tykt hår, krøllet hår eller kort hår.  

Til dig med tykt hår

Når du skal finde det bedste glattejern til tykt hår, er det vigtigt, at stylingjernet kan indstilles til høje temperaturer, og at de keramiske plader fordeler varmen jævnt. Fordelen ved dette er nemlig, at du kan opdele dit hår i større sektioner, selvom det er tykt. Hvis varmen ikke fordels jævnt, opnår du det bedste resultat ved at inddele dit hår i mindre sektioner.  

Til dig med krøllet hår

Ved krøllet hår er det bedste valg også at købe et glattejern, der kan indstilles til høje temperaturer. Samtidig bør du også vælge et bredt glattejern til krøller, da de bredde keramiske plader effektivt kan glatte en større del af håret på samme tid. Den keramiske belægning beskytter håret mod den høje varme, som er nødvendigt for at glatte dine krøller ud.  

Til dig med kort hår

Har du kort hår, skal du ikke snydes for alle de smukke looks, som et godt glattejern kan skabe. Et smalt glattejern med tyndeplader er genialt til dit korte hår, da de tynde plader nemmere kan komme helt ind til hovedbunden, uden du skal frygte for brændte fingrer. Et smalt glattejern er ikke kun perfekt til kort hår - det er også et godt glattejern til pandehår. 

Glattejern hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af gode glattejern fra Remington, der er af den bedste kvalitet. Flere af Remington glattejern har et digitalt display, så du kan tilpasse temperaturen til dit hår og dine behov. Mange af de gode glattejern fra Remington har også en drejbar ledning, og er samtidig ideelle som rejse glattejern, da de er udstyret med global spænding. Blandt udvalget finder du: 

 • Remington Ceramic Straight glattejern
 • Remington PRO Ceramic Ultra glattejern
 • Remington Shine Therapy glattejern

Remington har også et glattejern og krøllejern i et, Remington PRO-Sleek & Curl glattejern, der er designet til både at glatte og krølle dit hår.  

I vores udvalg finder du også HH Simonsen glattejern, og et ledningsfrit glattejern fra Beurer, der er perfekt til din næste rejse. 


Guide: Hvordan laver man krøller med et glattejern?

Som tidligere nævnt, kan du sagtens lave krøller med et glattejern, og har du et godt glattejern, er det nemt og enkelt at krølle både langt, tykt og kort hår. Du kan både lave: 

 • Slangekrøller med glattejern
 • Bølger i håret med glattejern
 • Bløde krøller med glattejern
 • Faste krøller med glattejern

Hvis du ønsker små, faste, slangekrøller skal du bruge et smalt glattejern, og hvis du modsat er til bløde krøller og naturlige bølger, er det et bredt glattejern, du skal gå efter.  

Lær at lave krøller med et glattejern:

 • Fordel heat protection i dit hår
 • Del håret i sektioner – jo mindre sektioner, jo mindre krøller
 • Vend glattejernet skråt lodret nedad og placer det ved hårrodden
 • Sno stylingjernet 180 grader ind mod dig selv og bevæg det forsigtig ned gennem håret
 • Afslut med en hårspray, så krøllerne holder hele dagen

Har du brug for at se, hvordan man laver krøller med et krøllejern, kan du finde et hav af forskellige videoer på YouTube. 


Køb dit næste glattejern online hos Med24.dk, hvor der løbende vil være tilbud på de gode glattejern. Du finder både billige glattejern og nogle af de bedste glattejern fra kvalitetsdygtige brands, og hos Med24.dk får du hurtig levering! 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.