HH Simonsen Heat Brush Large - 53 mm

1
Se alle produkter fra HH Simonsen & HH Simonsen Hairbrush
Varenummer: 51436

HH Simonsen Heat Brush Large skifter farve ved varme og giver dig den fulde kontrol over styling med føntørrer

Drømmer du om de naturlige, fyldige og holdbare krøller, man kan opnå med en fønbørste? Så vil denne variant fra HH Simonsen blive din nye favorit. Heat Brush Large er lavet med en tynd cylinder med huller og børstehår i et særligt zigzag-mønster, som medvirker til at give en kontrolleret styling. Hullerne i børsten vil lade luften fra din føntørrer passere nemmere, så du opnår den flotteste volumen i håret. Fønbørsten har endvidere et behageligt håndtag, som ligger godt og stabilt i hånden.

HH Simonsen Heat Brush Large er udviklet med en enestående og innovativ teknologi. Denne vil gøre, at fønbørstens cylinder skifter farve fra sort til lyserødt, når røret er varmere end 60 grader fra din føntørrer. På den måde er du altid bevidst om, hvilken mængde af varme du påfører dit hår. Når din børste køler ned igen, vil børstehovedet skifte tilbage til den originale, sorte farve.

Denne variant af fønbørste fra HH Simonsen har en tykkelse på 53 mm, som er den bredeste af 3 størrelser. Du finder også HH Simonsen Heat Brush i størrelse Small (25 mm) og Medium (43 mm).


Indhold:
1 stk.


Se alle produkter fra HH Simonsen & HH Simonsen Hairbrush
Varenummer: 51436

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.