Green Protect

10 Produkt(er)

VÆLG FORNUFTIGT

Green Protect serien hjælper dig ikke kun til et skadedyrsfrit hus og have, men fremmer også bæredygtig anvendelse af bekæmpelsesmidler. Ved at bruge produkterne i serien, minimerers risikoen for et skadedyrsangreb og behovet for kemisk fremstillede insektgifte mindskes.

Green Protect kæmper for at vi sammen med resten af verden, bærer det her kæmpe ansvar, nemlig at efterlade så få miljøbelastende aftryk som muligt. Vi skal vælge de bæredygtige muligheder hor vi kan, for at sikre vores og ikke mindst vores børns fremtid.

Ved at bruge Green Protects produkter får du et skadedyrsfrit hjem, og du er medvirkende til at mindske brugen af farlige giftstoffer  omkring hvor du og din familie opholder sig.

At sprøjte med gift er en hurtig og effektiv løsning det ved vi godt, men desværre har det en kedelig virkning på omgivelserne og økosystemet. Årsagerne til angrebene kan være mange og ofte forskellige fra hjem til hjem, og produkterne fra Green Protect kan afhjælpe de fleste skadedyrsproblemer ligeså godt som produkter med gift. Så tænk på miljøet og væg Green Protect.

Bæredygtige løsninger er med til at sikre fremtiden.

Ved at vælge Green Protect er du medvirkende til at mindske brugen af farlige giftstoffer og dermed bane vejen til fremtiden.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.