Green Protect insektfælde - 1 stk.

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Green Protect
Varenummer: 8400

Inseketfælde fra Green Protect mod sølvfisk, edderkopper, bænkebidere, klannere, kakerlakker mv.

Sølvfisk, edderkopper, bænkebidere, klannere, kakerlakker mv. er kryb vi kan finde i vores huse. Fang dem med den pesticidfrie Green Protect Krybfælde.

Sådan anvendes fælden:
Krybfælden er en biologisk fælde med et lokkemiddel indlagt i limbunden. Krybfælden, som er ganske simpel ved første indtryk, er udviklet efter mange års erfaring med fangst af insekter. Deres biologi og generelle opførsel står bag designet af krybfælden. Fælden opsættes, hvor skadedyrene /insekterne færdes. Dette er ofte ved rør gennemføringer, bag eller under sofaen, i køkkenskabe, på badeværelset osv.
Erfaringen har vist, at jo flere insekter, der går i fælden, desto bedre tiltrækker fælden. Ofte vil man fange bænkebidere og sølvfisk, derefter edderkopper og andre små biller, som ud over lokkemidlet i limen også lokkes af de dyr, der allerede er fanget i fælden. Derfor bør fælden kun skiftes, såfremt den ikke længere har en klæbeeffekt.

Pakken indeholder 1 stk. fælder og er klar til brug så snart beskyttelsespapiret fjernes. Fælderne kan anvendes hele året rundt.

Ingredienser:

Lokkemiddel (uden pesticider)

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Green Protect
Varenummer: 8400

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.