Freestyle Teststrimler

4 Produkt(er)

Mål dit blodsukker med teststrimler fra FreeStyle

Hvis du er diabetiker, kender du naturligvis alt til blodsukkermåling. Men hvis du derimod først lige har fået konstateret diabetes, så vil du med tiden lære, at kender man sit blodsukker, kan man få en meget mere behagelig hverdag, som er tæt på at føles diabetes fri. I starten finder du hurtigt ud af, at man ikke ved hvad der helt præcist påvirker ens blodsukker. Det er derfor vigtigt, at du måler dit blodsukker før og efter måltider – især hvis du har spist noget mad, som ikke er nedskrevet på din kostplan. Det kan også være motion, du enten har dyrket eller undladt at dyrke, som kan være årsag til hvordan dit blodsukker påvirkes.

Når du skal måle dit blodsukker, har du brug for en blodsukkermåler, en fingerprikker og teststrimler til din blodsukkermåling. Med fingerprikkeren skal du prikke et lille hul i din finger, opsamle en bloddråbe med en teststrimmel og derefter lægge teststrimlen i din blodsukkermåler. Blodsukkermåleren vil efter kort tid, fortælle dig hvad dit blodsukker er.
Det er derfor meget enkelt og lige til, at måle sit blodsukker. Men ved hjælp af de rigtige og mest brugervenlige produkter, vil det naturligvis altid blive en del nemmere.

Hvilke teststrimler tilbyder FreeStyle?

FreeStyle fra Abbott har udviklet deres egne teststrimler, som naturligvis passer til deres blodsukkermålere. Sortimentet udgør fem forskellige teststrimler, som alle har hver deres formål og forskellige egenskaber, men fælles for alle kan de måle dit blodsukker. FreeStyle Precision Teststrimler kan anvendes på følgende blodsukkermålere: FreeStyle Precision Neo, Precision Xtra, Precision Xceed, FreeStyle Precision og Precision Easy. Pakkerne indeholder hhv. 25, 50 og 100 stk. De suger automatisk blodet fra kant eller top, og påvirkes ikke af interfererende stoffer som f.eks. paracetamol eller C-vitamin. De giver derfor altid præcise, pålidelige og korrekte resultater.

FreeStyle fra Abbott har udviklet yderligere to teststrimler; heraf FreeStyle Precision teststrimler og FreeStyle Lite teststrimler. FreeStyle Precision teststrimler anvendes til måling af ketoner i blodet. Blodsukkerapparatet passer til FreeStyle Precision Neo blodsukkermåler. FreeStyle Lite teststrimler har en helt ny funktion, ZipWik, der sikrer dig hurtig og let blodsukkermåling. Disse teststrimler passer til FreeStyle Freedom Lite og FreeStyle Lite.

Det er vigtigt, at de teststrimler du anvender, passer til dit blodsukkerapparat. Alle blodsukkerapparater har sine egne teststrimler, bortset fra enkelte teststrimler, der kan anvendes af op til flere blodsukkerapparater. Vi anbefaler derfor at købe blodsukkerapparatet og teststrimler fra samme mærke.

Hos Med24.dk forhandler vi et stort udvalg af produkter fra FreeStyle. Hos os kan du altid finde gode tilbud og lave priser. Det er altid muligt at opnå gratis fragt, og vi yder også dag-til-dag levering. 

Læs også vores artikel "Sådan måler du nemt dit blodsukker" her.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.