Freestyle

Freestyle blodsukkermåling

Mere om blodsukkermålere fra Freestyle

FreeStyle fra Abbott er en serie blodsukkemålere og sensorbaserede glukosemålere, der hver især er tilpasset brugerens livsstil, alder, aktivitetsniveau og de udfordringer, du har med din diabetes.

Alle er udviklet med det fælles mål at give personer med diabetes en hverdag med en frihedsgrad, der er så tæt på livet uden diabetes som muligt.


Selv-test er en fundamental del af at være på forkant med ​​din diabetes. Det er derfor, vi er dedikeret til at hjælpe dig med at gøre det enkelt og nemt.

FreeStyle produkterne hjælper dig med at minimere smerte og besvær med at teste ved at levere hurtige og meget præcise resultater, der kræver bare en lille dråbe blod.

Kontrol af blodsukkeret derhjemme kan give dig uvurderlig indsigt om, hvordan din behandlingsplan virker. Når du ved, hvad der gør at blodsukkeret stiger og falder, kan du tage forholdsregler til at hjælpe med at holde dig til dit mål baseret på din læges anbefalinger. Heldigvis er der en bred vifte af blodsukkermålere - der gør det muligt at nemt og præcist kontrollere dit blodsukker med blot en lille dråbe blod.

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.