Freestyle blodsukkermåling

9 Produkt(er)

Opnå en roligere hverdag med blodsukkermålere fra FreeStyle

Diabetes er en sygdom, som alle kender til. Desværre er der også en stor del af os, som rammes af den. Faktisk er der omkring hele 320.000 personer i Danmark, som har sygdommen, diabetes. Det er dog vidt forskelligt hvilken type diabetes, vi er ramt af da i omegnen af 10 procent har type 1-diabetes, ca. 10 procent har type 1½-diabetes, og en mindre del har mere sjældne former for diabetes. Størstedelen af alle diabetes ramte, omkring 80 procent, har type 2-diabetes. Udover ovenstående, er der yderligere 200.000, som højst sandsynlig har type 2-diabetes, men ikke har fået stillet diagnosen endnu.

Det er meget vigtigt, at vedligeholde et stabilt blodsukker... meget vigtigere end du tror! Når du opbygger din viden omkring tegnene på for højt og lavt blodsukker, vil du ligeledes vide dig sikker på, hvornår du har haft det ene eller det andet. Et lavt blodsukker gør nemlig, at du føler dig ekstra træt, måske har humørsvingninger og samtidig problemer med at koncentrere dig. Ved et for højt blodtryk vil din krop derimod blive meget energisk og bruge en masse energi, som din krop ikke er i besiddelse af. Du kan læse meget mere om gode råd til et stabilt blodsukker her.

Diabetes er naturligvis ikke noget vi selv vælger, men det kræver store forandringer i din hverdag og en anden måde at leve på – andre rutiner og kostvaner men det betyder også du skal være mere bevidst om kroppens signaler. Diabetes stiller krav til din dagligdag, men betyder bestemt ikke, at du ikke kan få en naturlig og normal hverdag, der er tæt på et liv uden diabetes. Det kræver dog engagement og vilje fra egen side af.

FreeStyle fra Abbott har udviklet en række blodsukkemålere og sensorbaserede glukosemålere. Disse apparater har hver især deres egenskaber, og tilpasser sig til din alder, livsstil, dit aktivitetsniveau og de udfordringer, som du har med din diabetes. FreeStyle har en ambition om, at gøre hverdagen for dig med diabetes nemmere. De ønsker at skabe produkter, der for dig betyder, at din hverdag er så tæt som overhovedet muligt på, at du lever et liv uden diabetes.

Hvilke produkter tilbyder FreeStyle?

Sortimentet fra FreeStyle udgør flere produkter, og et af dem er bl.a. FreeStyle Precision Neo Blodsukkermåler. Denne blodsukkermåler er specielet udviklet til dig, som bruger insulin, men kan dog stadig anvendes af alle diabetikere. FreeStyle har designmæssigt haft deres fokus på det tekniske, og det oplever man med det samme. Designet er smart, skærmen er følsom og samtidig utrolig nem at anvende. Skærmen oplyser tydelige, store og letlæselige tal, hvilket gør der ikke opstår tvivl. Den har endvidere en del hjælpefunktioner, som gør den til et godt apparat til dig, som bruger insulin – men kan samtidig også anvendes helt simpelt som blodsukkermåler.

FreeStyle har også udviklet en fingerprikker, som sikrer dig en næsten smertefri prøvetagning. Fingerprikkeren anvender lancetter, og kan anvendes med mange forskellige. Lancetterne skal naturligvis skiftes efter brug. Fingerprikkeren fra FreeStyle kan indstilles til hele ni forskellige stikdybder.

Ved siden af sortimentet der udgør en fingerprikker og blodsukkermålere, har FreeStyle også et udvalg af op til flere teststrimler, alt efter hvilken blodsukkermåler du benytter dig af.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.