Freestyle Blodsukkermåler

2 Produkt(er)

Få kontrol over dit blodsukker med FreeStyle

Blodsukker kendes også som blodglukose, hvilket også er et kulhydrat. På normal vis vil blodsukkeret bevæge sig inden for grænser i løbet af dagen (imellem 4-8 mmol/l). Det er ofte højest, når man har spist og naturligvis lavest, når man står op om morgenen.
Hvis man har sygdommen, diabetes, kan blodsukkeret ofte blive for lavt i forhold til ovenstående grænser. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at holde blodsukkeret stabilt. Ved at have kontrol over sit blodsukker, er det en helt del nemmere, at udskyde eller undgå udviklingen af eventuelle sygdomme, som diabetes kan medføre sig. Du kan læse meget mere om gode råd til et stabilt blodsukker, og hvordan man måler det lige her!

Nu til dags er det utrolig nemt og hurtigt at måle dit blodsukker ved hjælp af effektive blodsukkerapparater. De findes i flere forskellige modeller, og det er lige præcis her hvor at mærket, FreeStyle fra Abbott, kan hjælpe dig.

Hvilke blodsukkermålere tilbyder FreeStyle?

Sortimentet af blodsukkermålere fra FreeStyle udgør to produkter, som er udviklet specielt til at hjælpe dig, der er ramt af diabetes. FreeStyle Freedom Lite Blodsukkermåler er en utrolig brugervenlig blodsukkermåler, og kræver ikke den store videnskab. Skærmen er simpel og lyser op med flotte, klare og letlæselige tal. FreeStyle Freedom Lite Blodsukkermåler kan gemme helt op til 400 måleresultater og vise gennemsnittet for målingerne for hhv. 7, 14 og 30 dage. Blodsukkermåleren leveres som et startsæt med fingerprikker, 10 teststrimler, 10 lancetter og et etui.

Hvis ovenstående blodsukkermåler ikke fik din interesse, har FreeStyle fra Abbott udviklet endnu en. Dette er FreeStyle Precision Neo Blodsukkermåler, som er specielt udviklet til dig, som bruger insulin – men måleren kan anvendes af alle diabetikere. Blodsukkermåleren har et smart og nytænkt design med en følsom skærm, hvilket gør brugeroplevelsen til en leg. Den viser tydelige, store og let aflæselige tal, således ingen tvivl opstår. Blodsukkermåleren kan anvendes som blodsukkermåler, men har et hav af hjælpefunktioner, hvilket gør den perfekt til dig, som bruger insulin.

Hos Med24.dk forhandler vi blodsukkermålere, men også andre produkter fra FreeStyle. Du kan altid finde gode tilbud og priser på vores hjemmeside. Det er naturligvis altid muligt at opnå gratis fragt og dag-til-dag levering.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.