Durex

Med kvalitetsprodukter fra Durex, kan du gøre dit sexliv lidt sjovere. Læs mere om Durex her

14 Produkt(er)

Durex – Alle har ret til god sex

Det er lige meget, hvordan sex ser ud, mere vigtigt er, hvordan det føles. For sex skal ikke nødvendigvis være pænt, det er mere vigtigt at det føles godt. Durex har lavet produkter til lige netop det formål, at de skal hjælpe til at forbedre dit sexliv, for alle har ret til god sex.  

Durex har i mere end 90 år skrevet historie indenfor universet af kondomer. Deres første kondom kom på markedet i 1950’erne, og siden da har brandet Durex vokset sig stort. Nu har Durex ikke blot kondomer i deres sortimentet, men bl.a. også mange varianter af glidecreme til forskellige behov. 


Durex kondomer - God sex med kondom

Durex er et af de førende mærker, når det kommer til kondomer. Durex sørger altid for løbende at udvikle og tilpasse deres produkter, så der bliver sikret en god pasform for optimal nydelse. Durex laver et stort sortiment af kondomer, så der findes kondomer til et hvert behov - Så tvivl ej, for du vil helt sikkert finde kondomer, som passer til dig. Om det skal være tynde kondomer, ekstra tykke eller kondomer med riller og knopper for mere intenst samleje. 

I sortimentet findes bl.a.: 

Durex Feel Ultra Thin kondomer

Er ekstra tynde kondomer, med glidecreme, der giver en mere sensitiv og intens følelse under samleje. Disse kondomer er i gennemsnit 20% tyndere end almindelige kondomer, dog uden at der bliver gået på kompromis med sikkerheden.

Durex Mutual Climax kondomer

Kondomer, som er designet til at opnå gensidigt klimaks. Mutual climax kondomer har knopper og riller, der er med til at virke mere stimulerende på din partner, samt give en mere intens oplevelse. Disse kondomer er designet til at fremskynde din partners orgasme og bremse din egen, så i kan opnå fælles klimaks.

Durex Pleasure Me kondomer

Disse kondomer har en indsnævring omkring penishovedet, hvilket øger nydelsen under samleje. Durex Pleasure me kondomer har special formet riller og knopper for ekstra stimulering for dig og din partner.


Durex glidecreme - Mere intense nydelse

Glidecreme er med til at forbedre sex, da det reducerer gnidninger og tørhed. Derfor bliver det en langt større nydelse for begge parter, hvis man bruger glidecreme under samleje. Durex laver glidecremer til forskellige lyster og behov, og de laver helt sikkert en, som kan gøre dit sexliv lidt sjovere. I Sortimentet finder du både glidecreme, 2in1 med massage olie og pirrende pleasure gels, som virker stimulerende og kan intensivere jeres sexliv. 


Få en vildere oplevelse med Durex Intense

Som navnet indikerer, er Durex Intense serien lavet for at gøre din seksuelle oplevelse endnu mere intens. Alle serier, lavet af Durex, indeholder produkter med høj kvalitet og her går Durex Intense bestemt også indunder. Hvert unikke produkt bidrager til at gøre din seksuelle oplevelse endnu mere intens, ved at lægge vægt på stimulation. Du vil absolut ikke fortryde at prøve produkter fra Durex Intense, da de kan hjælpe dig til vejen mod en større orgasme. 

Serien indeholder: 

  • Durex Intense Orgasmic Gel – En stimulerende gel, som både giver en varmende, kølende og prikkende fornemmelse. Durex Intense Orgasmic Gel kan hjælpe til at øge nydelsen og intensiteten af din orgasme. Skal påføres direkte på klitoris.
  • Durex Intense Kondom - Kondomer lavet af latex, som har riller og knopper, for at opnå optimal tilfredsstillelse. Durex Intense Kondomer til tilsat stimulerende glidecreme for ekstra nydelse.
  • Durex Intense Vibrator - En lille fiks og støjsvag vibrator. Men lad dig ikke narre, for du vil hurtigt opleve en kraftfuld motor, som tager dine orgasmer til nye højder.
Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.