Durex Kondomer

Vil du gerne intensivere din orgasme, uden at gå på kompromis med sikkerhed? Durex laver kondomer, som både giver en stimulerende følelse, men samtidig giver den mest mulige sikkerhed. Læs mere om Durex kondomer her

Durex kondomer til alle behov

Durex ved virkelig, hvad de taler om, når det kommer til kondomer. Siden deres første kondom kom på markedet i 1950’erne, blev Durex hurtigt et af de førende mærker indenfor kondomer. Nu har Durex, kondomer til alle ønsker og behov i deres sortiment, og de bliver ved med at forny og forbedre sig hele tiden, for at optimere din seksuelle oplevelse. 

Kom ekstra tæt på med Durex kondomer

For ekstra følelse og intensitet, har Durex udviklet Durex Feel Ultra Thin kondomer, som via dens tynde latex, er designet til at give større følsomhed under samleje. Disse Durex kondomer er ekstra tynde, for at give en mere hud mod hud oplevelse.  

Mere stimulering med Durex kondomer

Der findes glatte kondomer, tykke, tynde kondomer og så findes der kondomer med knopper og riller. Hvis du gerne vil have ekstra stimulering under samleje, kan du med fordel vælge Durex Pleasure Me kondomer eller Durex Mutual climax kondomer. Disse kondomer er udstyret med specielle knopper og riller, for at opnå en større nydelse for dig og din partner.  

Intens oplevelse med Durex kondomer

Serien Durex Intense er lavet til at få en mere intens og stimulerende følelse under samleje. Durex Intense kondomer er tilsat en stimulerende gel, som giver en varm, kølig og prikkende fornemmelse, så dig og din partner kan tage jeres sexliv til nye højder. Durex Intense kondomer er udstyret med knopper og riller for den mest optimale og stimulerende effekt du nogensinde har prøvet. 


Få mere nydelse med Durex kondomer

Hvis du gerne vil opnå større nydelse, kan du sammen med Durex kondomer bruge glidecreme. Durex har udviklet flere forskellige glidecremer, som kan gøre dit sexliv endnu mere spændende og sjovt. Glidecreme mindsker gnidninger og tørhed, så du kan undgå ubehag og få mere nydelse.

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.