Cocoon Organic Laundry Sæbebær 250 g

Cocoon Organic Laundry Sæbebær 250 g
Cocoon Organic Laundry Sæbebær 250 g
Cocoon Organic Laundry Sæbebær 250 g
Se alle produkter fra Cocoon Eco Living
Varenummer: 37628

Sæbebær fra Cocoon er et økologisk, allergivenligt og vegansk vaskemiddel

Sæbebær er effektive og samtidig utrolig skåsomme mod dit tøj. Sæbebærrene er 100% naturlige og gror vildt i de frodige egne for foden af Himalayabjergene, i det sydlige Nepal.

Hvordan virker sæbebær?

Hemmeligheden bag sæbebærrene er at de fra naturens side indeholder et organisk stof, der hedder Saponin, der er et naturligt overfladeaktivt stof, som effektivt opløser og fjerner snavs fra overflader, på helt samme måde som et almindeligt vaskemiddel. Med sæbebær undgår man helt de syntetisk fremstillede stoffer som findes i almindelige vaskemidler, og de miljøskadelige og ikke-bionedbrydelige kemikalier, som er tilsat for effektivt at kunne fjerne snavs gennem vask.

Det aktive stof i sæbebærrene, Saponin, forekommer til gengæld naturligt i mange af vores grøntsager og frugter som fx quinoa og tomater, hvor det sørger for at beskytte frugten mod at blive spist af insekter, idet stoffet også er naturligt antibakterielt

Støt hjælpeorganisationen Grow Nepal

Når du vælger sæbebær i stedet for syntetiske vaskemidler, hjælper du med at sænke indholdet af kemikalierester i vores spildevand og mindske CO2 udledningen til atmosfæren, og du er dermed med til at passe lidt bedre på den planet vi har. Når du køber en pose økologiske Cocoon sæbebær, støtter du samtidig hjælpeorganisationen Grow Nepal, som er en nepalesisk non-profit organisation, der oplærer den lokale nepalesiske befolkning i forbedrede metoder for beplantning og dyrkning af deres jorde. Grow Nepal hjælper også i de mindre lokalsamfund, hvor de uddanner befolkningen i vigtigheden af undervisning af børn, i renlighed og sundhed, og vigtigheden af ligestilling mellem mennesker. Organisationen har især fokus på at forbedre vilkårene for de fattige, kvinder, dalitter og andre dårligt stillede grupper. Med en pose Cocoon sæbebær er du derfor sikker på at få et friskt og rent resultat, samtidig med at du passer på vores planet og dets beboere.

En pose med 250 gram sæbebær kan give 90+ vaske.
En pose med 500 gram sæbebær kan give 180+ vaske - find den her.
En pose med 1000 gram sæbebær kan give 365+ vaske - find den her.

Brugsanvisning og anvendelse af Sæbebær

1.    Læg hvad der svarer til 4-5 hele sæbebær skaller justér alt efter vaskemængde og vasketøjets renhed i bomuldsposen og snør posen.

2.    (Valgfrit) I tilfælde af en kort vask eller en vask ved lave temperaturer, kan det anbefales at lægge posen med sæbebær skaller i blød i et glas med varmt vand i et par minutter inden vask.

3.    Fyld vaskemaskinen med vasketøjet og læg bomuldsposen med sæbebær skaller ind sammen med vasketøjet. Har man lagt posen i blød, kan man med fordel hælde vandet ind oveni vasketøjet når man lægger den opblødte pose ind. 

4.    Ved endt vask, læg bomuldsposen med sæbebær skaller til side, så de er klar til næste vask. Sæbebærrene behøver ikke at være tørre før de genbruges til næste vask.

5.    Ved vask under 60 grader kan bærrene genbruges op til 4-5 gange, men ved 60 grader og over kan bærrene kun bruges 1-2 gange. Jo højere temperaturer, jo mere sæbe udvindes fra sæbebærrene. Komposter sæbebær skallerne når de begynder at være farveløse og bløde.

EcoCert USDA Organic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?