Bioderma Sensibio

Med Bioderma Sensibio får du hudpleje special-designet til en sensitiv hud. Serien vil bidrage til at få din hud i balance. Få mere viden om Bioderma Sensibio her

17 Produkt(er)

Bioderma Sensibio - Hudpleje til sart hud

Bioderma Sensibio er en serie fra det franske hudplejemærke Bioderma. Bioderma Sensibio er specielt udviklet til dig med sart, intolerant hud med tendens til rødme. Sensibo serien dækker over en hel række hudpleje produkter, som virker beroligende og virker genoprettende på hudens balance. I Bioderma Sensibo serien finder du alt, hvad du har brug for i en god morgen og aften rutine lige fra rens til pleje af din hud.  

Symptomer på sensitiv hud kan ofte kendetegnes ved: 

  • Huden føles stram, rød og tør
  • Kløen og snurren i huden
  • Ubehag i huden

Hvis du har sensitiv hud, kan du især mærke disse symptomer, når din hud bliver eksponeret for varme eller kulde. 


Populære produkter fra Bioderma Sensibio

Ud af alle de fantastiske produkter fra Sensibio serien, er der specielt to produkter, som er ekstra populære og med god grund.  

Bioderma Micellar Water

Et særligt populært produkt fra Bioderma Sensibio er deres Bioderma micellar water eller Bioderma Sensibio H2O som mange også kalder den. Men der er altså tale om helt samme produkt. Bioderma Micellar Water er en makeup fjerner, som effektivt og mildt renser din hud i dybden. Du kan bruge den både til ikke-vandfast øjenmakeup og til resten af ansigtet. 

Anvendelse:

Du kan bruge Bioderma Sensibio H2O både morgen og aften. Start med at fugte en vatrondel. På denne måde suger den ikke lige så meget produkt, og din micellar water vil derfor være mere drøj i brug. Kom derefter Bioderma Sensibio H2O på din vatrondel og fjern din makeup med bløde strøg. Bioderma Sensibio H2O skal ikke skylles af igen. Herefter er din hud klar til påføring af resten af din hudpleje rutine.  

Bioderma Sensibio AR (Anti-redness)

I blandt Biodermas populære produkter findes også Bioderma Sensibio AR. Du kan bruge Bioderma Sensibio AR til din daglige pleje af sensitiv og intolerant hud. Den dulmer og reducerer effektivt rødme samt plejer og fugter. Cremen er ideel som base og primer under makeup.  

Anvendelse:

Bioderma Sensibio AR kan påføres én eller to gange om dagen. Start med at rense din hud evt. med Bioderma Micellar Water og påfør herefter Bioderma Sensibio AR for pleje og neutralisering af rødme i huden.  

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.