Bidro

Bidro har specialiseret sig i få - men stærke kvalitetsprodukter. Alle Bidro kosttilskud produkter er hentet direkte fra naturen og fremstillet nænsomt, så alle de styrkende egenskaber bliver bevaret. Filosofien bag Bidro er enkel. Kosttilskud fra Bidro skal være skræddersyet til aktive mennesker i alle aldre - til dig som stræber efter et sundt liv med masser af naturlig energi og livskvalitet.

Produkterne fra Bidro er naturlige - der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten.
Bidro har specialiseret sig i få, men stærke kvalitetsprodukter. Alle produkter er hentet direkte fra naturen og fremstillet nænsom.

I dag er det Marianne Danielsen, der ejer firmaet Bidro. Efter at have arbejdet for firmaet i 10 år, overtog Marianne firmaet i 2005. Marianne vil videreføre firmaet i samme ånd og udvikle flere Gelé Royal produkter.

Marianne Danielsen har allerede udviklet flere produkter siden overtagelsen. Det første produkt var Bidro Kvinder, som mange kvinder i overgangsalderen har glæde af. Et andet produkt er Bidro PMS, som mange kvinder har glæde af i forbindelse med menstruation, som også hedder PMS.
Bidro Plus Xtra som indeholder Gele Royal, Schisandra og Rosenrod er også et produkt som Marianne har udviklet – Rosenrod: for fysisk ydeevne og udholdenhed.

For Bidro betyder kvalitet meget, og der bliver ikke gået på kompromis med produkternes kvalitet. Alle produkterne skal være så naturlige som overhovedet muligt, og kvaliteten af urterne overholder lovgivningen. Alle produkterne er anmeldt til fødevarestyrelsen i Danmark.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.